Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Έναν έναν προσκυνά τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ο Αλέξης ..."άντε και καλός πρωθυπουργός "

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τα είπε με τα "κεφάλια" του ομίλου
Συνάντηση και γεύμα εργασίας, με ιδιαίτερη σημασία είχε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τους Γιώργο και Φώτη Μπόμπολα, καθώς και τους διευθυντές των εφημερίδων του συγκροτήματος, στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Πήγασος Εκδοτική...
Οι κόντρες μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ομίλου Μπόμπολα και τα εκατέρωθεν χτυπήματα και οι αλληλοκατηγορίες, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ αφενός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του επιτελείου του και αφετέρου των Γιώργου και Φώτη Μπόμπολα.

Η συνάντηση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονταν μέχρι τώρα σε εμπόλεμη κατάσταση και λόγω της γενικότερης στάσης και της πολεμικής του ομίλου Μπόμπολα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω των εντύπων του, όπως και του Mega, αλλά και εξαιτίας της σφοδρής κριτικής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά του ομίλου και των εντύπων του.

Όπως είναι γνωστό, οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα, μετά τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ, στην οποία περιλαμβανόταν και μέλη της οικογένειας Μπόμπολα, ενώ στα δημοσιογραφικά μέσα του ομίλου, μονίμως μέχρι τώρα υπήρχαν επικριτικά σχόλια για τις γενικότερες πολιτικές και οικονομικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Με πληροφορίες από το Parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: