Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Νεκρός ο ένας από τους υπόπτους για τις επιθέσεις στον μαραθώνιο της Βοστόνης [live]


 
 Ένας από τους δύο υπόπτους για τις επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα σήμερα στο Ουότερταουν, πέθανε στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι ο δεύτερος κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι «οπλισμένος και επικίνδυνος»....
Σύμφωνα με την ανακοίνωση εκπροσώπου της αστυνομίας, νεκρός είναι ο γνωστός ως ύποπτος Νο1 από το οπτικό υλικό που είχαν δημοσιοποιήσει νωρίτερα, ενώ ελεύθερος είναι ο ύποπτος Νο2 «με το λευκό καπέλο», όπως υπογράμμισε, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τρομοκράτη».
Πρόσθεσε ότι οι δύο ύποπτοι χρησιμοποίησαν εκρηκτικά στη διάρκεια καταδίωξής τους από την αστυνομία.
Η αστυνομία ζήτησε από τους κατοίκους του Ουότερταουν, ενός προαστίου της Βοστόνης, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς ο ύποπτος είναι οπλισμένος και «έχει έρθει εδώ για να σκοτώσει κόσμο».
Οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να κλειδώσουν τις πόρτες των σπιτιών τους και να μην ανοίγουν σε κανέναν εκτός αν είναι σίγουροι ότι πρόκειται για αστυνομικό, και να παραμείνουν μακριά από τα παράθυρα.
Νωρίτερα, ένας αστυνομικός σκοτώθηκε από πυρά ενόπλου σε κτήριο του πανεπιστημίου ΜΙΤ, που βρίσκεται μεταξύ Βοστόνης και Ουότερταουν, ενώ στη συνέχεια ακούστηκαν εκρήξεις και πυροβολισμοί.  Ένας ακόμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με τους υπόπτους.

Παρακολουθήστε live  τι συμβαίνει http://www.ustream.tv/cbsnews
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: