Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Το ερωτικό τρίγωνο "υπεύθυνο" για τον θάνατο της 23ης Φαίης;;...νέα τροπή στην υπόθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης στη Νέα Μάκρη καθώς μετά την απολογία του 25χρονου...

Βαγγέλη Στεφανάκη προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση.
Ο 25χρονος αποκάλυψε την Τετάρτη στον ανακριτή πως είχε συνάψει παράλληλη σχέση την 32χρονη αδερφή της Φαίης, η οποία ήταν παντρεμένη.
Σύμφωνα με ημερήσια εφημερίδα ο Βαγγέλης Στεφανάκης υποστήριξε ότι όσο ήταν ζευγάρι με την Φαίη, η μεγάλη αδελφή της τον πίεζε να την χωρίσει με την υπόσχεση ότι θα έπαιρνε διαζύγιο για να ζήσουν μαζί.
Περιγράφοντας τα περιστατικά που συνέβησαν το μοιραίο βράδυ ο 25χρονος ισχυρίστηκε πως είχε αποκαλύψει τα πάντα στην Φαίη και εκείνη τον πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να συναντηθούν για να του ζητήσει εξηγήσεις. Στη συνέχεια ακολούθησε έντονη λογομαχία και η κοπέλα τον χαστούκισε με αποτέλεσμα αυτός να χάσει την ψυχραιμία του και να επιστρέψει το χτύπημα. Ο δράστης υποστήριξε πως πέφτοντας η άτυχη Φαίη χτύπησε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου οπότε και επήλθε το μοιραίο.
Όπως είπε επίσης, τη μετέφερε ο ίδιος στον Ερυθρό Σταυρό και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ήταν εκείνος που ειδοποίησε την μεγάλη αδερφή της 23χρονης. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι έμεινε δύο ημέρες στο προσκέφαλο της κοπέλας.
Το περιστατικό που αποδείχθηκε μοιραίο, έγινε στις 5 Απριλίου και στις 7 του ίδιου μήνα ασκήθηκε δίωξη εναντίον του για απλή σωματική βλάβη. Χθες παραδόθηκε και μετά την απολογία του στον ανακριτή, προφυλακίστηκε.

koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: