Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΜΠΡΑΒΟ στην Ελληνική δικαιοσύνη...σε 401 χρόνια καταδικάστηκε ο παιδεραστής Σειραγάκης!!!


Σε ποινή κάθειρξης 401 ετών καταδίκασε το Μεικτο Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά τον παιδεραστή Σειραγάκη με ομόφωνη απόφαση του στις 10:30 το βράδυ .
Κατά συγχώνευση η συνολική ποινή που επεβληθη στον παιδεραστή είναι 220 έτη , κάτι το οποίο έχει συμβολική σημασία καθώς θα εκτίσει τα ...
25 χρόνια στην φυλακή.

Απαλλαγή υπήρξε για 17 κατηγορίες σε παρόμοιες περιπτώσεις παιδιών καθώς δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία.

Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών και επέβαλλε στον κατηγορούμενο την στέρηση πολιτικών του δικαιωμάτων για πέντε έτη και αποφάσισε η έφεση του κατηγορούμενου να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Νωρίτερα την ενοχή του παιδεραστή Σειραγάκη για 46 από τα 48 συνολικα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται είχε προτείνει η Εισαγγελέας της έδρας.

Επίσης η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του και για πέντε πλημμελήματα για τα οποία κατηγορείται.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε το πρωί με την απολογία του 49 χρονου.

Για τρεις περίπου ώρες ο κατηγορούμενος ενώπιον του Μεικτου Ορκωτού Δικαστηρίου Πειραιά εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά προκλητικός και αμετανόητος, καθώς δεν παραδέχτηκε κακοποίηση των 52 ανηλίκων για τα οποία κατηγορείται, παραδέχτηκε οτι απλώς με 32 από τα παιδιά είχε μια σωματική επαφή που μπορεί να χαρακτηριστεί ακραία, αλλά σε καμία περίπτωση σεξουαλική.

Με προκλητικότητα και θράσος ο Σειραγάκης επανέλαβε οτι αυτή η ακραία σωματική επαφή ήταν "κώδικας"των ίδιων των παιδιών και πως δεν τα κατηύθυνε ο ίδιος.

rethnea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: