Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τώρα όλοι θυμήθηκαν την Κίνα… ξέχασαν όμως ποιος άνοιξε τον δρόμο.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ 2010.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΖΕΖΑΣ ΖΗΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Αποδεικνύει πως υπάρχουν ακόμα φωνές και πένες με αξιοπρέπεια σε αυτή την χώρα που τα πάντα τείνουν να φέρουν ετικέτα σουπερ μαρκετ με κάποια τιμή.
Μέσα από τους διθυράμβους του ηρωϊκού ταξιδιού του Σαμαρά για επενδύσεις στην Κίνα, από τα ίδια στόματα που χαρακτήριζαν...
“συνωμοσιολόγο” όποιον τολμούσε να μιλήσει για “άλλον δρόμο” τον καιρό της άθλιας μεθόδευσης του μνημονίου.
Αντί να σωπάσουν όλα αυτά τα ανδρείκελα του ψεύδους, υμνούν ακόμα και τον …Στουρνάρα που βαυκαλίζεται επειδή ανακάλυψε “Κινέζους επενδυτές”!
Που είναι λοιπόν βρε διεφθαρμένα φερέφωνα οι Γερμανοί “εταίροι” να επενδύσουν; Που είναι η ανάπτυξη που θα έφερνε το ΔΝΤ; Που είναι όλοι αυτοί οι σύμβουλοι και μυστικοσύμβουλοι με αμοιβές εκατομμυρίων που με την “σοφία τους” θα έφερναν το χρήμα με την σέσουλα;
ΠΟΥΘΕΝΑ. Στον δρόμο που χάραξε ο Καραμανλής το 2006, βαδίζει η χώρα ως ύστατη ευκαιρία για να επιζήσει. Τότε όμως, ακροδεξιά και ακροαριστερά ανδρείκελα του μνημονίου έσκουζαν με μαέστρο τον “μεγάλο στοχαστή”. Ο οποίος δυστυχώς πρόλαβε να καταστρέψει την Ελληνορωσική προσέγγιση με τον άθλιο ρόλο του.
Διαβάστε τι γράφαμε από τον Μάη του 2010! Πως μπήκε η ταφόπλακα στη συνεργασία με την Κίνα και πως εκτινάχθηκαν τα Spreads.Και δείτε την ανάλυση της Ζέζας Ζήκου (κλικ)
ΖΕΖΑ ΖΗΚΟΥ ΚΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

1 σχόλιο:

ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ είπε...

Κάνετε λάθος και εσείς και το olympia. Τον δρόμο προς την Κίνα τον άνοιξε ο Μακαρέζος, που ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος πολιτικός που επισκέφθηκε επίσημα την Κινα εν έτει 1969 ή 1970. Τώρα, αν εσείς νομίζετε ότι οι ξένοι που υπέγραψαν συμφωνίες και συμβάσεις με την Ελλάδα εκείνη την εποχή δεν τις θεωρούν έγκυρες λόγω πτώσεως του καθεστώτος ή ότι η Ελλάδα δεν είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την υπογραφή της επειδή δίκασε και κατεδίκασε τους Παπαδόπουλο- Μακαρέζο είστε γελασμένοι. «Ήπειρος, η πατρίδα μας»