Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πασόκ για κάθε γούστο(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)
Δεν γλυτώνουμε από το Πασοκ μωρό μου. Μας την έχει στημένη από παντού. Υπάρχει το μνημονιακό πασοκ. Υπάρχει το νεοδημοκρατικό πασοκ. Υπάρχει το υπεύθυνο αριστερό πασόκ. Υπάρχει το αντιμνημονιακό πασοκ της Κατσέλη. Υπάρχει το πασοκ του Λοβέρδου. Υπάρχει το πασοκ του Τσίπρα....

Αλλά έλειπε ένα πασοκ. Αυτό που θα έλεγε «πάμε στην δραχμή». Το έκανε ο Κατσανέβας και αυτό και πλέον είμαστε πλήρης πασοκ.
Κατσανέβας. Ένας πολιτικός άφθαρτος. Από όπου πέρασε άφησε έργο και η χώρα τα τελευταία χρόνια θρηνούσε λόγω της απουσίας του από τα κοινά.

Αντί, όσοι έχουν συμμετάσχει σε όποια κυβέρνηση, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, κάθονται και φτιάχνουν κόμματα για να μας σώσουν.

Αλλά στοχεύουν στην λειψή μας μνήμη, την ανεπάρκεια κρίσης, την ανύπαρκτη πολιτική μας παιδεία. Και να δεις που κάποιοι θα τους ψηφίσουν.

Ο βουλευτής και άξιο παλικάρι Λεωνίδας Γρηγοράκος, αντιπρόεδρος της βουλής, είπε ότι σε έξι μήνες η ανεργία θα πέσει στο 20%. Το πολύ πασοκ δημιουργεί παραισθήσεις σύντροφε.

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει: «μάλιστα το υπόλοιπο 20% θα κερδίσει το τζόκερ και δεν θα χρειαστεί να ψάχνει για δουλειά». Πασοκ. η πασοκιά πάει σύννεφο.

Αλλά να μην αδικήσουμε και την Νέα Δημοκρατία. Και ο μπουμπούκος σε έξι μήνες βλέπει μείωση της ανεργίας.

Αλλά είπαμε, η πασοκιά πάει σύννεφο.

Πριν την καταιγίδα υπάρχει λέει ηρεμία. Έτσι πριν την καταιγίδα ξεπουλήματος και νέων
συνεχεια   http://mikrosfokion.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: