Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Πάτρα: Πα-τέρας κακοποιούσε σεξουαλικά το γιο και τις κόρες του και έβαζε το παιδί να βιάζει τη μητέρα του

Σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη δράση των αρρωστημένων «γονιών» - «Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου» φαίνεται να λέει η μάνα...
....
Τελευταία ενημέρωση 12.15'

«Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου» φαίνεται πως είπε η μητέρα στους αστυνομικούς που έλαβαν την κατάθεσή της, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Επιπλέον ο 40χρονος πατέρας, εργάζεται ως οικοδόμος και η καταγγελία έγινε από την μία κόρη σε συγγενικό πρόσωπο το οποίο και ενημέρωσε την αστυνομία.

νεότερη ενημέρωση 11.24'

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπάρχει ήδη παρέμβαση του Εισαγγελέα Ανηλίκων ενώ η καταγγελία εκτός από τον πατέρα αφορά και τη μητέρα η οποία εμφανίζεται τόσο ως θύμα στην υπόθεση όσο και ως θύτης. Η "δράση" των συγκεκριμένων γονιών στην οικογένεια φαίνεται πως αγγίζει σχεδόν τα οκτώ χρόνια.

νεότερη ενημέρωση 10.33΄

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας ενημερώθηκε για τη δράση του πατέρα και της μητέρας μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα ανηλίκων.

Λίγες ημέρες αργότερα έγινε επώνυμη καταγγελία από την μεγάλη κόρη της οικογένειας, η οποία περιέγραψε στη συνέχεια στους αστυνομικούς αναλυτικά στα όσα φρικιαστικά τους υποχρέωναν να κάνουν ο πατέρας και η μάνα τους.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στους patrastimes.gr ανέφερε χαρακτηριστικά: "Τριανταένα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει. Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορώ να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος.

πρώτη ανάρτηση 10.08΄

Σοκάρει την τοπική κοινωνία η καταγγελία που έφθασε πριν λίγες ώρες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και αναφέρει την αρρωστημένη δράση ενός πατέρα, αν μπορεί κανείς να τον αποκαλέσει έτσι.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του PatrasTimes, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, φέρεται εδώ και αρκετό καιρό κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο και τις δύο κόρες του, ενώ, όπως καταγγέλεται, έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει.

Ήδη σύμφωνα με τις πηγές του PatrasTimes, οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια κάθε πτυχή της καταγγελίας, λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από την οικογένεια όσο και από τον συγγενικό και φιλικό περίγυρο, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση των παιδιών.
http://www.patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: