Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Mετά τους Μαλέλη-Πετρούλα, νέα κόμματα και από τους Κοντομηνά-Λαζόπουλο, Ψυχάρη, Αλαφούζο-Παπαχελά!







Mετά την επιτυχία του Star Tσάνελε, της σχολής δημοσιογραφίας, των βιβλίου του για το τέρας της κατάθλιψης και τον καθοριστικό ρόλο του στην παρουσία του πάστορα Κουβέλη στην πολιτική ζωή του τόπου, ο Σταμάτης Μαλέλης ετοιμάζει το νέο μεγάλο κόμμα...
της Δημοκρατικής Παράταξης (μάλλον αυτό θα είναι και το όνομά του), όπως αποκαλύπτει με σχετικό άρθρο του στο Newpost. 

Μάλιστα σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» γι΄αυτή του την πρωτοβουλία ο Σταμάτης έχει πάρει το πράσινο φως του Βαρδή.

Το κόμμα του Σταμάτη ποντάρει σε  έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της δημοκρατικής παράταξης, όπως η Πετρούλα (σχετική φωτό πάνω) η οποία μετά την συνέντευξη που πήρε από τον Πολ Τόμσεν αισθάνεται έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της.




Ο Σταμάτης για το νέο κόμμα προσέγγισε και την Ελένη Μενεγάκη (στη φωτό ξεκουράζεται στα βράχια αφού στο μεταξύ έχει δει πολλά καράβια να σέρνονται στα πόδια της) αλλά εδώ συνάντησε την άρνηση του Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος ετοιμάζει κι αυτός κόμμα με αρχηγό τον Λάκη Λαζόπουλο και εκπρόσωπο τύπου τον Δημήτρη Βερύκιο. Καταφατικά στον Σταμάτη για τον Τομέα του Τουρισμού απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ με το κόμμα του Σταμάτη έσπευσαν να συμπορευθούν και οι γνωστοί παπαροκάδες.
Η είδηση ότι ο Σταμάτης και ο Λαζόπουλος ετοιμάζουν νέα κόμματα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος διαπιστώνει δια χειρός Αλέξη Παπαχελά ότι ο Σαμαράς δεν έχει όραμα ούτε για την επόμενη ώρα καθώς άγεται και φέρεται από παλιοκομματικούς συμβούλους. Έτσι ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζει το κόμμα της Φιλελεύεθερης Κεντροδεξιάς με αρχηγό τον Αλέξη Παπαχελά.
Ο Σταύρος Ψυχάρης τώρα μπαίνει κι αυτός στο παιγνίδι της δημιουργίας κόμματος καθώς βλέπει ότι την ΝΔ την άρπαξε ήδη ο Βορίδης, ο οποίος πρότεινε στον Καρατζαφύρερ να επιστρέψει χωρίς καν να ρωτήσει την γνώνη του Αντώνη-θα σε επιστρατεύσω-Σαμαρά.
Αρχηγός στο κόμμα του Ψυχάρη θα είναι οποσδήποτε ο γιος του Ανδρέας, ενώ τον Τομέα του υπ. Ανάπτυξης θα τον αναλάβει η Σίβυλα.



Ο λόγος που οι μηντιάρχες στρέφονται στην δημιουργία κομμάτων είναι αυτονόητος:Τα φαληρισμένα ΜΜΕ τους απαιτούν συνεχώς χρήματα, ενώ αν κάνουν κόμματα τα οποία θα πάρουν ποσοστό πάνω από 1% δικαιούνται επιχορήγηση από το κράτος-δηλαδή από όλους εμάς τα κορόιδα. Κοντά στα 12 εκατ. Ευρώ το χρόνο είνα η επχορήγηση που παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ,  πάνω από ένα εκατ. Ευρώ παίρνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η ΔΗΜΑΡ, η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΠΑΣΟΚ γύρω στα 7 εκατ. Ευρώ. Περίπου 13 εκατ. Ευρώ παίρνει το κόμμα της ΝΔ. Ποιο σαπάκι των ΜΜΕ μπορεί να φέρει τόσοα έσοδα στα ταμεία ενός επιχειρηματία;
Κανένα απολύτως. Άρα η ιδέα το να κάνουν οι μηντριάρχες των φαληρισμένων ΜΜΕ κόμματα είναι γαμάτη και μπράβο στον Σταμάτη Μαλέλη που το σκέφτηκε...

 http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=21001

Δεν υπάρχουν σχόλια: