Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Υπηρέτησαν 3 μνημόνια και βγήκαν στο αντάρτικο μόνο όταν είδαν ότι κινδυνεύουν να χάσουν τον μισθό τους.




Ολο το βράδυ ο σύζυγος της Μαρίας ΣαράφογλουΑλαφογιώργος, παρέα με την Φάνη Παπαθανασίου που ειδικεύεται στα ρεπορτάζ του 6ου Στόλου περιέλουζαν με μπινελίκια τον Κεδίκογλου και τον Στουρνάρα. Το τι είπε ο στόμας τους δεν λέγεται. Από αυτούς τους δύο κυρίους 3 χρόνια τώρα ακούγαμε μόνο τα ...κελεύσματα των καθεστωτικών κυβερνήσεων. Ο κ. Παπαθανασίου δεν συγκινήθηκε ούτε από τις αυτοκτονίες των συμπολιτών του εξαιτίας της κατοχικής μπότας. Ο κ. Αλαφογιώργος δεν είχε την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί αρνούμενος να υπηρετήσει κατοχικές κυβερνήσεις και αρμόδιους υπουργούς κατοχικών κυβερνήσεων. Οι περικοπές μισθών και συντάξεων, ο ευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας των συμπολιτών τους δεν τους ενόχλησε.
Μόνο όταν οι συγκεκριμένοι είδαν ότι κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους βγήκαν στα κάγκελα. 
Αλήθεια πόσες ηρωικές παραιτήσεις είχαμε στην ΕΡΤ εξαιτίας της χούντας των Μνημονίων;
Σ΄αυτό το κωλοχανείο της Αγίας Παρασκευής δεν υπήρχε ούτε ένας δημοσιογράφος να παραιτηθεί αντιδρώντας στα Μνημόνια; Ούτε ένας;
Αντίθετα όποιον διευθυντή και να τους βάζανε αυτοί χορεύανε στον ρυθμό του.
Μάλιστα το συγκεκριμένο δίδυμο φώναξε στο στούντιο και τον δημοσιογράφο Αλκη Πασαλίδη, ο οποίος δήλωσε ότι μεγάλωσε στο Χαιδάρι κι ότι αυτοί που έκλεισαν την ΕΡΤ θα έπρεπε να νοσηλευθούν στο Δαφνί η στο Δρομοκαίτειο.
Αυτό ήταν το επίπεδο της "αντίστασης" ως τα ξημερώματα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: