Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Έξω οι βάσεις του θανάτου...θεέ μου πόσα χρόνια είχα να το ακούσω αυτό

το ΚΚΕ συνεχίζει να βρίσκεται στην κοσμάρα του...30 χρόνια πίσω...κρίμα

Η βάση της Σούδας πρέπει να κλείσει και η Ελλάδα να απεμπλακεί από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις, τόνισε ο γ.γ. της ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δηλώσεις από τη διαδήλωση στην αεροπορική βάση της Σούδας, στο πλαίσιο του 22ου αντιμπεριαλιστικού διημέρου της ΚΝΕ....

«Η περιοχή μας μυρίζει μπαρούτι. Οξύνονται οι αντιθέσεις, οι ανταγωνισμοί, ανάμεσα σε ισχυρά καπιταλιστικά κράτη για την εκμετάλλευση του πλούτου της περιοχής, για τον έλεγχο, για τη διανομή των αγορών», σχολίασε ο κ. Κουτσούμπας με αφορμή τις εξελίξεις στη Συρία και την Αίγυπτο.
Γι αυτό, τόνισε, η Ελλάδα πρέπει να απεμπλακεί αμέσως από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις και η βάση της Σούδας να κλείσει αμέσως, καθώς όπως είπε, αποτελεί το «βασικό ορμητήριο ενάντια στους λαούς της περιοχής, για τις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών, ιδιαίτερα σήμερα ενάντια στο λαό της Συρίας».
«Ο λαός, το εργατικό λαϊκό κίνημα θα πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει αυτούς τους σχεδιασμούς. Η νεολαία, ο λαός μας δεν πρέπει να χύσουν το αίμα τους για τα συμφέροντα των καπιταλιστών, για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών», κατέληξε στη δήλωσή του ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: