Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Νέα επίθεση της Ντόρας στην κυβέρνηση. Μυστική συνάντηση και με τον Καραμανλή στη Ραφήνα.





Νέα επίθεση της Ντόρας στην κυβέρνηση. Οπως όλα δείχνουν η κ. Μπακογιάννη ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή. Μένει να δούμε πως θα εκδηλωθεί με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά. Φήμες για συνάντηση και με τον Καραμανλή στη Ραφήνα!

«Η Ελλάδα είναι σε κρίσιμη καμπή και δεν υπάρχει κανείς που να λεει ότι λύσαμε το πρόβλημα μας», είπε στο ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής ΝΔ.

Όπως ανέφερε μέχρι σήμερα πληρώνουμε την ανικανότητα ενός μηχανισμού που επιδεικνύει καθυστερήσεις και ολιγωρία παρά την κρίση, ενώ σημείωσε ότι η κοινωνία περιμένει από μια κυβέρνηση να διαλέξει τους καλύτερους.


Για την επιλογή του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα είπε ότι η θέση αυτή είναι για νέους ανθρώπους, με προσόντα. Παράλληλα, η κα Μπακογιάννη τόνισε ότι αυτή η επιλογή προκαλεί δυσαρέσκεια όχι μόνο στη ΝΔ αλλά και στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ.

Είπε ακόμη ότι η κοινωνία δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτές τις επιλογές, ενώ τέλος, ανέφερε, ότι πρέπει να αποφασίσουμε τον τρόπο που θα συλλέγονται οι αποδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: