Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Συνεχίζει να προκαλεί ο καραφλός ανθέλληνας Ν.Θεοδωρίδης...σκληρή ανακοίνωση από την Ν.Δ

Παραμύθια ότι τον εκδίωξαν από τον ΣΥΡΙΖΑ...
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την προκλητική αρθρογραφία του κ. Νάσου Θεοδωρίδη στην Αυγή και τους ψευδείς ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 «Ο υπέρμαχος των κουκουλοφόρων που έκαιγαν την Αθήνα και των καταλήψεων του τύπου “Βίλα Αμαλία”, ο “διανοούμενος” που αποκαλεί “εθνικιστικό μύθο” την Επανάσταση του 1821 και κατηγορεί τους Πόντιους πως οι ίδιοι προκάλεσαν τη γενοκτονία τους, ο “διεθνιστής” που “χαρίζει” τα Ίμια στους Τούρκους αποκαλώντας τα “Καρντάκ” και ζητά να χρησιμοποιείται η “μακεδονική” γλώσσα στα Ελληνικά δικαστήρια, ο “ιδεολόγος” που φωτογραφίζεται υπερήφανα με αφίσες που απαιτούν αναγνώριση της “μακεδονικής” και “τουρκικής” μειονότητας, ο Νάσος Θεοδωρίδης, συνεχίζει να αρθρογραφεί στην Αυγή.
Υποτίθεται ότι ο κ. Τσίπρας τον έχει αποπέμψει από το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή “οι προσωπικές του απόψεις δεν απηχούν στις συλλογικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ”…
Παρόλα αυτά, ο κ. Θεοδωρίδης συνεχίζει να αρθρογραφεί στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή με το ίδιο πάθος τις “προσωπικές” του απόψεις υπογράφοντας μάλιστα με την ιδιότητα, η οποία του έχει δήθεν στερηθεί από τον αρχηγό και φίλο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον διόρισε στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με προσωπική του υπογραφή.
Είναι σαφές πως ο κ. Τσίπρας είπε ψέματα για τη διαγραφή του στελέχους του και πως οι απόψεις του κ. Θεοδωρίδη δεν είναι προσωπικές, αλλά του ΣΥΡΙΖΑ».

Με πληροφορίες από το Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: