Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Αποκάλυψη: βασική σύνταξη ύψους 360€, για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018



Όλα ξεκίνησαν από αυτό που αναγράφεται στην σελίδα 7 του “ΕΠΙΚΑΙΡΟ
Όλα ξεκίνησαν από αυτό που αναγράφεται στην σελίδα 7 του “ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ” Αυγ.2010, που υπέγραψαν οι προδότες..


10.  Το Κοινοβούλιο ψήφισε μια σημαντική μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Εισάγεται ένα νέο σύστημα που αποτελείται από μία ανταποδοτική σύνταξη που θα συμπληρώνει μία μη ανταποδοτικού χαρακτήρα, προνοιακή, βασική σύνταξη, με στόχο τον έλεγχο της αύξησης των συνταξιοδοτικών δαπανών. Η Εθνική Αναλογιστική Αρχή θα ολοκληρώσει την αξιολόγηση των επιπτώσεων της μεταρρύθμισης όσον αφορά τα κύρια συνταξιοδοτικά ταμεία μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2010, και όσον αφορά τα μεγαλύτερα επικουρικά ταμεία συντάξεων μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2011.

Στην συνέχεια και με βάση τα ανωτέρω η Εθνική Αναλογιστική Αρχή  (Ε.Α.Α), συνέχισε την συνεργασία που είχε ήδη ξεκινήσει λίγους μήνες πριν με το Διεθνές Γραφείο Εργασίας (ILO), που εδρεύει στην Γενεύη..
 Αυτά που ακολουθούν και θα διαβάσετε είναι αποσπάσματα και περιέχονται στο:” Τεχνικό Σημείωμα προς την Εθνική Αναλογιστική Αρχή Ενοποιημένη χρηματοοικονομική εξέλιξη του Ελληνικού Συνταξιοδοτικού Συστήματος 2008- 2060, Δεύτερη Εκτίμηση της 22 Ιουνίου 2010″ 


Το Μάιο του 2010 η Εθνική Αναλογιστική Αρχή της Ελλάδος ζήτησε τη συνδρομή του Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO), με σκοπό την ανεξάρτητη εκτίμηση της χρηματοοικονομικής εξέλιξης του Ελληνικού Συνταξιοδοτικού Συστήματος υπό το πρίσμα των μέτρων τα οποία κρίθηκαν αναγκαία να ληφθούν λόγω της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας… 
 Δείτε τώρα τι λέει στην σελίδα 4, αυτή η απίστευτη μελέτη της πλάκας…
2.1.2 Μοντελοποίηση των μεταρρυθμιστικών προτάσεων 
Τα βασικά σημεία της μεταρρύθμισης με μεγάλη χρηματοοικονομική επίδραση, που έχουν αναλυτικά μοντελοποιηθεί, είναι τα ακόλουθα: 


(1) Για όλους τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης που παρέχουν Κύρια Σύνταξη:Εισάγεται η βασική σύνταξη ύψους 360€ ανά μήνα για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018. Η βασική σύνταξη θα καταβάλλεται αναλογικά σε ασφαλισμένους πριν την 1/1/2013. Θα μειώνεται κατά 1/35 για κάθε έτος που υπολείπεται από την ελάχιστη περίοδο των 35 ετών διαμονής στην Ελλάδα. Οι συντάξεις αναπηρίας θα καταβάλλονται κατ’ αναλογία του βαθμού αναπηρίας οι συντάξεις χηρείας στην τυπική αναλογία που εφαρμόζεται στις λοιπές συντάξεις χηρείας.
 Υ.Γ 
Μετά από όλα τα ανωτέρω…
Έχετε καμιά απορία…αμφιβολία για το που θα φθάσουν οι βασικές συντάξεις..;;

1 σχόλιο:

NEMESIS είπε...

Ολοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων τι σύνταξη θα παίρνουν μας λένε?
Οι δε αριστεροί για το δίκιο του Εργάτη δεν παλεύουν γιατί δεν ξεσηκώνονται? Η δημάρ τι λέει για αυτά? Οι Σοσιαλιστές? Αλλά τι λέω όλοι προδότες είναι. Δεν υπάρχει ένας στρατιωτικός τσαμπουκάς και όχι κοματόσκλυλο να βγάλει τα τανκς να διώξει την Βουλευτική Χούντα που ντύνεται με την προβιά της Δημοκρατίας? Ελα στρατηγέ μου ο λαός μαζί σου.