Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Παπαδημούλης: καταδίκασε δηλώσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά...



Ο Ανδρέας Καραγιάννης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε μέσω μηνύματος στο Facebook τον κόσμο σε αντάρτικο πόλης.
«Ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι…
και μην ξεχνάτε… αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα,
καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες,τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε τον Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία…», αναφέρει το μήνυμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη.

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

Με αφορμή το συγκεκριμένο μήνυμα, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση στη χώρα τον Σεπτέμβριο, για να αποσταθεροποιήσει την πορεία της προς την έξοδο από την κρίση. Σε αυτή την κατεύθυνση ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχός του, Ανδρέας Καραγιάννης, προετοιμάζεται και καλεί τους συντρόφους του να κάνουν το ίδιο, συλλέγοντας πέτρες, ρόπαλα, μάρμαρα, σίδερα, τούβλα, καδρόνια και αναπτήρες». επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Εντός ωρών ο κ. Τσίπρας πρέπει να διαγράψει το στέλεχός του και να το καταδικάσει δημοσίως, όχι βέβαια, όπως (δεν) έκανε με το Νάσο Θεοδωρίδη. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ο ίδιος που τον υποκινεί και τον κατευθύνει», προστίθεται.

Η παρέμβαση Παπαδημούλη

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε εμμέσως τις δηλώσεις του βουλευτή του, χαρακτηρίζοντάς τις "ασόβαρες", αλλά έστρεψε τα βέλη του κι εναντίον της ΝΔ και της δικαιοσύνης, την παρέμβαση της οποίας χαρακτήρισε επίσης "ασόβαρη", δίνοντας το στίγμα, ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν να κάνουν "ασόβαρες" δηλώσεις, αλλά αρμόδιο να τις κρίνει είναι το ιερατείο της Κουμουνδούρου κι όχι η δικαιοσύνη !



http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: