Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Εθνικά επίκινδυνες θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Ελληνική Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης



To σημερινό δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής για "προνομιακή μεταχείριση ισλαμιστών" όσον αφορά το καθεστώς εισαγωγής των Μουσουλμάνων της Θράκης στα ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι κατάπτυστο και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
1. Τα τραγικά λάθη δεκαετιών της Ελληνικής Πολιτείας στο ζήτημα της εκπαίδευσης των...ΕΛΛΗΝΩΝ μουσουλμάνων της Θράκης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί σήμερα η Άγκυρα, προσφέροντας συνεχώς υποτροφίες για σπουδές σε τουρκικά πανεπιστήμια. Aντιλαμβάνονται οι φωστήρες της Χρυσής Αυγής τι σημαίνει αυτό;
2. Ο μόνος τρόπος για να ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΘΡΑΚΗ σε λίγα χρόνια είναι ο έλεγχος α) της εκπαίδευσης και β) των τζαμιών. Το δεύτερο υλοποιείται με καθυστέρηση δεκαετιών με την πρόσληψη ιεροδιδασκάλων από το Ελληνικό κράτος που θα σταματήσει την ανεξέλεγκτη δράση των ελεγχόμενων από το τουρκικό προξενείο ψευδομουφτήδων.
3. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει πως "η συγκεκριμένη διάκριση είναι απαράδεκτη και εντείνει το αίσθημα αδικίας και αναξιοκρατίας στη συνείδηση κάθε Έλληνα πολίτη". Δηλαδή οι Μουσουλμάνοι της Θράκης δεν είναι Έλληνες, τα παιδιά τους δεν είναι Ελληνόπουλα; Είστε σοβαροί όταν κατονομάζετε τους Πομάκους ως ...ισλαμιστές;
4. Πομάκος = Ιππομάχος, ο από ίππου μαχόμενος, ο ιππέας οπλίτης των αρχαίων Αγριάνων. (Δημητράκος, «Εκσυγχρονισμένο Λεξικό», Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών).Την μαχητικότητα των Αγριάνων θαύμασε ο Μέγας Αλέξανδρος και τους είχε στο πλευρό του στις πιο δύσκολες μάχες, όπως στον ποταμό Εριγώνα κα το Γρανικό: «Ο Αλεξανδρος επήγεν με τους τε Αγριάνας και τους τοξότας…» (Αρριανός, ΑV 17).

Φωτογραφία-αφιερωμένη στους ανιστόρητους της Χρυσής Αυγής: Έλληνες Πομάκοι με την Ελληνική Σημαία το 1878 και σε παρέλαση στο Μ. Δέρειο την 28η Οκτωβρίου 2009.

Strategy Reports

Δεν υπάρχουν σχόλια: