Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Αλβανός ισλαμοφασίστας από τα Σκόπια βρέθηκε νεκρός στο Χαλέπι της Συρίας! [ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ]

Τα αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως άλλος ένας Αλβανός πέθανε στη Συρία στον πόλεμο κατά του καθεστώτος Άσαντ.
Σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα ο Abu Khalid al Albani είναι Αλβανός ισλαμοφασίστας από τα Σκόπια και μάλιστα εκτός από «καμικάζι» εκτελεί και χρέη Χότζα....


Το όνομα του είναι Sami Abdullahu ή Abu Khalid al Albani όπως είναι γνωστός στην Συρία, ενώ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα έπεσε νεκρός από σφαίρες Κούρδων στην Συρία.

Πληροφορίες της Aftonomi.gr αναφέρουν πως ο Abu Khalid al Albani θήτευσε ως Χότζας στη Μπρέμεν της Γερμανίας ενώ έχει λάβει μέρος στον πόλεμο του Κοσόβου και της Βοσνίας.

Να αναφέρουμε εδώ πως στη μάχη κατά του Άσαντ υπάρχουν πολλοί Αλβανοί εθελοντές, υπάρχει μάλιστα και στρατιωτική μονάδα που ονομάζεται «Πρίστινα». Μάλιστα πριν από λίγους μήνες ο πρώην διοικητής του UCK, Naum Demolli έχασε τη ζωή του σε αυτές τις μάχες.

Πάντως το γεγονός ότι οι Αλβανοί έχουν αποφασίσει να συμβάλουν μέχρι και με τη ζωή τους σε έναν πόλεμο χιλιάδες μίλια μακριά παραμένει άγνωστο, ωστόσο και μόνο το γεγονός της δημιουργίας ιδεολογικού περιβάλλοντος που μπορεί να παράγει «καμικάζι», είναι αρκετά ανησυχητικό.

Παρακάτω δημοσιεύουμε ένα βίντεο με το τελευταίο του κήρυγμα ως Χότζας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Παρακαλώ τον Αλλάχ το τέλος μου να είναι ως μάρτυρας».



Δεν υπάρχουν σχόλια: