Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Μπράβο ρε Μάγκα Άδωνι τους έβαλες τα γυαλιά !

Ο γραφικός βιβλιοπώλης όπως τον αποκαλούν τους έβαλε τα γυαλιά...γιατί ;
διαβάστε το θέμα που ακολουθεί...


Μετά από δύο χρόνια στελεχώνεται το μέχρι σήμερα κενό Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης Γιατρό και δη σε μόνιμη βάση απέκτησε το ακριτικό Καστελόριζο.
 Η τοποθέτηση της νέας γιατρού έγινε παρουσία του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος μετέβη την Τετάρτη στο νησί.
 Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε στους κατοίκους την πλήρωση της θέσης μόνιμης γενικής ιατρού, στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο του νησιού και... ενημερώθηκε τόσο για την καθημερινότητα, όσο και για τα προβλήματά τους, κυρίως αυτά που αφορούν την υγεία.
 Ο κ. Γεωργιάδης, μετά το τέλος την επίσκεψής του, δήλωσε: "Δεν θα αφήσουμε το Καστελλόριζο απροστάτευτο, όσον αφορά την υγειονομική του κάλυψη. Άμεσες προτεραιότητες μας είναι η στελέχωση με νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό μαζί με τους ειδικούς γιατρούς και κυρίως η έναρξη Προγραμμάτων των Συστημάτων Τηλεϊατρικής, στο πλαίσιο συνεργασίας του υπουργείου Υγείας με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, τόσο στο Καστελλόριζο όσο και σε όλες τις παραμεθόριες περιοχές.
Ο υπουργός Υγείας δεν είναι μόνο για την Αθήνα. Είναι για όλη την Ελλάδα, από τη μία άκρη της μέχρι την άλλη". Σημειώνεται ότι από τις 26 Ιουλίου με εντολή του υπουργού Υγείας, έχει εγκριθεί η μετακίνηση από τη Ρόδο στο Καστελλόριζο, δύο οδοντιάτρων (ένας ανά τρίμηνο) προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του ακριτικού νησιού για τους επόμενους έξι μήνες.
 Ο κ. Γεωργιάδης, επίσης, επισκέφθηκε τη νήσο Ρω και κατέθεσε κλαδί ελιάς ως σύμβολο του Ελληνισμού στον τάφο της Κυράς της Ρω. Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας είχε επισκεφθεί τη Μονάδα ΕΟΠΥΥ-ΙΚΑ της Ρόδου και το παλαιό νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: