Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Δ.Γαβαλάς: δεν αυτοκτόνησε ο Μιχάλης

Αν αυτοκτόνησε ή όχι ο Μιχάλης Ασλάνης απάντησε ο φίλος και νομικός του σύμβουλος, Δημήτρης Γαβαλάς.....

Ο ίδιος αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας δηλώνοντας πως «Αποκλείω την αυτοκτονία. Θα είχε αφήσει ένα σημείωμα- ιστορία ολόκληρη, δεν θα «έφευγε» έτσι. Θα ήταν φτιαγμένος και περιποιημένος».
Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στα χρέη και τους ανθρώπους που τον εκμεταλλεύτηκαν. «Δεν έθεσε ο ίδιος αυτοβούλως τέλος στη ζωή του. Εάν θεωρηθεί ότι ο θάνατός του οφείλεται σε κάποια υπερβολική κατανάλωση χαπιών, τότε μπορεί να πήρε κατά λάθος περισσότερα χάπια», δήλωσε.
Όσον αφορά τα άτομα που τον εκμεταλλεύτηκαν ο δικηγόρος τόνισε πως «Μόνο δυο τον εκμεταλλεύτηκαν; Ήταν τόσο φιλότιμος και καλός που μπορούσες να τον εκμεταλλευτείς με τον πιο εύκολο τρόπο».
Για τις οφειλές του δημιουργού ανέφερε πως, «Είχε οφειλές, όπως έχουν όλοι οι Έλληνες στην εφορία, αλλά όχι σε τραγικό επίπεδο. Είχαμε μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα και είχαμε επιβεβαιώσει πως θα βρεθούμε τον Σεπτέμβριο, να δούμε τι γίνεται με τα χρέη του ώστε να μπούμε σε μια σειρά. Έτσι, θα κάναμε μια εκτίμηση πως θα διαχειριστεί το ποσό και θα ρυθμιζόταν σε δόσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: