Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ουτσεκάς του ΠΑΟΚ τώρα ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τι μπλούζα φόρεσε...σε λίγο θα δούμε κανέναν και με μπλούζα Σκοπιανή...


Οι αντιδράσεις για την ανάρτηση της φωτογραφίας με τον Εργκούς Κάτσε να φορά μπλούζα του UCK συνεχίζονται και το θέμα έχει επισκιάσει οτιδήποτε άλλο στον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά την επίμαχη ανάρτηση προχώρησε...

σε συστάσεις στον Αλβανό μέσο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Του επισημάνθηκε το λάθος που έκανε και εκείνος από την πλευρά του επανέλαβε όσα είχα αναφέρει και ο ίδιος μέσω facebook.

Προς το παρόν, απόφαση για περαιτέρω τιμωρία του Έργκους Κάτσε δεν υπάρχει-παρότι μετά από προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί πριν μήνες με αναρτήσεις στο facebook-είχε ξεκαθαριστεί από τον επίσημο ΠΑΟΚ πώς θα υπάρχει τιμωρία.

Στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ πάντως επικρατεί αναυρασμός και στην συντριπτική τους πλειοψηφία ζητούν την... καρατόμηση του Κάτσε.

Άπαντες περιμένουν την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε τέτοιου είδους θέματα, λόγω και της ενασχόλησής του με την πολιτική. Οι όποιες αποφάσεις από 'δω και στο εξής θα φέρουν τη δική του σφραγίδα.

http://www.sport.gr/

Οι αντιδράσεις οπαδών του ΠΑΟΚ:






Δεν υπάρχουν σχόλια: