Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Κουτσούμπας...ανένδοτος με τους εργατοπατέρες του ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται

Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό του Αλ. Τσίπρα «βλαχοδήμαρχοι» ο Δ. Κουτσούμπας σημειώνει: «Η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της, βλέπει των άλλων και γελάει λέει ο λαός μας».
Σε νέα, κατηγορηματική, απόρριψη της πρόσκλησης του Αλέξη Τσίπρα για ανένδοτο αγώνα κατά της κυβέρνησης και της...
τρόικας προχώρησε ο γγ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας που απαντά σήμερα στην ανάγκη ο λαός μας να υπερασπίσει τα δικαιώματά του, αλλά κυρίως να βάλει πλώρη για τη δική του εξουσία, όχι εναλλάσσοντας "χαλίφηδες" του νέου διπολισμού στην κυβερνητική καρέκλα, αλλά ανατρέποντας συνολικά την εξουσία των μονοπωλίων που φέρνει τα διαρκή μνημόνια σε βάρος του λαού» δηλώνει χαρακτηριστικά στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Ο γγ. του ΚΚΕ διερωτάται ακόμη δηκτικά για την αξιωματική αντιπολίτευση: «Πώς θα κάνει τον ανένδοτο αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ; Με τα στελέχη του "εργατοπατερισμού" του ΠΑΣΟΚ τα οποία έχουν μετακομίσει σε αυτόν ή με τους "υγιείς" επιχειρηματίες και τον ΣΕΒ;».

Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό του κ. Τσίπρα «βλαχοδήμαρχοι», ο κ. Κουτσούμπας σημειώνει: «Η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της, βλέπει των άλλων και γελάει λέει ο λαός μας. Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για "βλαχοδήμαρχους" της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να κρύψει ότι και οι δικοί του δήμαρχοι ακριβώς την ίδια αντιλαϊκή πολιτική υλοποιούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: