Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Θραύση κάνει ο ιός "H στάση 69 από Σολωμού και Μουζουράκη" στο facebook


Όλο και περισσότεροι χρήστες του facebook ανακαλύπτουν ότι στο προφίλ τους δημοσιεύεται χωρίς τη θέλησή τους η εικόνα που βλέπετε και ένα σχόλιο το οποίο υποτίθεται ότι ...
έκαναν αυτοί. Πρόκειται για scam - απάτη κι όχι ακριβώς ιο, που παίρνει πρόσβαση στο προφίλ όσων είχαν την περιέργεια να διαβάσουν αυτή την είδηση ή άλλες παρόμοιες τις οποίες αναρτά με πικάντικους τίτλους το site tsoyska.com (μην κάνετε κλικ). Οι χρήστες που ...διψούν να διαβάσουν τέτοιες γελοιότητες δίνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν πρόσβαση στον διαχειριστή του tsoyskes να κάνει ό,τι θέλει στο facebook τους.

Το ξανάπαμε χιλιάδες φορές: μην κάνετε κλικ όπου να ΄ναι, θα το πληρώσετε ακριβά. Μην κάνετε κλικ σε εντυπωσιακές ειδήσεις που σας προτρέπει χονδροειδώς με πικάντικους τίτλους όπως "δείτε τι έπαθε η...", "δεν θα πιστεύετε αυτό που συνάντησε ο..." και τέτοιες χαζομάρες.

Με μια λέξη: αντισταθείτε στην περιέργεια (γιατί αν δεν αντισταθείτε κάποια στιγμή θα γίνετε ρεζίλι στους φίλους σας και θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δυσάρεστες καταστάσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια: