Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Νέα αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις τηλεφώνων

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τα δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με τα φερόμενα ως λεγόμενα από τον κ. Αλ. Τσίπρα σε ....
συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των βουλευτών του κόμματος καθώς και το δικό του.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδιας κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να διαψεύσει τα δημοσιεύματα ή αλλιώς να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτης σε δηλώσεις του στο Βήμα είπε ότι δεν θα βγει ανακοίνωση από το κόμμα. Τόνισε ότι «διαψεύδουμε ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο σε συνεδρίαση της ΚΟ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα γράφονται».

Σε ερώτηση του Βήματος αν ο ίδιος πιστεύει ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα απάντησε «που να ξέρω»

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε επίσης ότι δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα σχετικά με το θέμα της Χρυσής Αυγής, καθώς και ότι όποια αιτήματα υπάρχουν σχετικά με το θέμα αυτό από την αξιωματική αντιπολίτευση θα διατυπωθούν με το άνοιγμα της Βουλής.

Κύκλοι του Μαξίμου σχολιάζοντας τα γραφόμενα για παρακολουθήσεις τηλεφώνων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι η ιστορία αυτή θυμίζει την ιστορία του τίγρη και του λαγού καθώς και ότι η πολιτική θέλει ευθύνη και υπευθυνότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: