Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Η Ε.Ε Καταδιακαζει τον ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ!!!

Το γεγονος:

23 Αυγουστου 1939. Η ουσιαστικη εναρξις του Β'παγκοσμιου πολεμου

Επετειακη ηταν η δηλωσι του εκπρόσωπου της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, Ντμίτρι Ρογκόζιν.


Με κυνικη ειλικρινεια τόνισε ότι θα προτιμούσε να δει «τον Χϊτλερ και τον Σαντάμ Χουσέιν να γίνονται μέλη του ΝΑΤΟ παρά τον Σαακασβίλι»


Με την προτιμησι του αυτή προς τον Χιτλερ, μας εφερε 49 χρονια πισω όταν στις 23 Αυγουστου 1939, ο Φον Ριμπεντροπ, (υπουργός εξωτερικών της Ναζιστικης Γερμανίας) συναντούσε στη Μόσχα τον Στάλιν και τον ομόλογό του Μολοτωφ στο Κρεμλίνο, για να υπογράψη το συμμαχικο σύμφωνο μη επιθέσεως Γερμανίας – Σοβιετικής ενώσεως. Επιπροσθέτως υπεγράφη και ένα μυστικό πρωτόκολλο που αφορούσε στην διαίρεσι της Ανατολικής Ευρώπης μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ενώσεως.

Μολονότι η Σοβιετική διπλωματία προσπάθησε να μην αποκαλυφθή
( όπως και σήμερα αποσιωπούν οι υμνούντες την προσφορά της Ρωσσίας στην έκβασιν του 2ου Παγκοσμίου πολέμου, απολησμονούντες οτι στην ουσια υπηρξε η μάμμη της γενέσεως του), αυτό το μυστικό πρωτόκολλο, δημοσιεύθηκε στις 25 Αυγούστου 1940, ταυτοχρόνως στη Μόσχα και το Βερολίνο.
Ετσι ο κόσμος επληροφορείτο άναυδος την κυνική συμφωνία με αντάλλαγμα τον πολεμο.Στην σφαίρα επιρροής της Μόσχας προσαρτώντο η Φινλανδία, η Εσθονία, η Λατβία, η Βεσσαραβία και περίπου το 1/4 της Πολωνίας Ο Χίτλερ είχε την άδεια της κομμουνιστικής Ρωσσίας για να ξεκινηση τον πόλεμό του.

Βεβαια η λυκοφιλια δεν κρατησε πολύ.

Ο Μπορις Σουβαριν σοσιαλιστης ακτιβιστης ουκρανος.

Ιδρυτικο στελεχος του Γαλικου Κομουνιστικου Κομματος, σε αρθρο του που δημοσιευθηκε το 1948 και εχει συμπεριληφθη στην γνωστη σε ολους συλλογη " L Observaieur des Deux Mondes" 1982 εκδοσεις De la diffirence,( ιδε και http://en.wikipedia.org/wiki/Boris_Souvarine ) περιγραφει την διαλυσι της ετεροκλητης αυτης συμμαχιας ως εξης:

« Ο Σταλιν υπεκυψε και συμφωνησε να πολεμησει την Γερμανια μονο οταν τον εξαναγκασε και τον υποχρεωσε σ αυτο ο ιδιος ο Χιτλερ» αφου με την αφελη ανακωχη της Σοβιετιας ειχε καταβροχθισει την Ευρωπη, και οταν πλεον αφνιδιαστικως εστραφη κατα του τεως συμμαχου του.

Αναυδος ο Σταλιν επληροφορειτο το τελος της συμμαχιας και την κεραυνοβολο εισβολη των γερμανικων στρατιων στην αχανη χωρα του.


Εν συνεχεια, να θυμισουμε, έτσι για την ιστορία, ότι οι διαδοχοι του Σταλιν με τις ατρομητες εκστρατειες τους, στο Βερολινο, την Βουδαπεστη, την Πραγα, την Καμπουλ την Βαρσοβια απεδειξαν οτι μονο σκοπο ειχαν να αποκαταστησουν την ολοκληρωτικη τους επιβολη και ταξι στις αποικιες τους, μεχρι την θεαματικη και παταγωδη αυτοκαταρρευσι της Σοβιετικης Τυραννιας, του υπαρκτου σοσιαλισμου,( ''την μεγαλυτερη απατη του 20ου αιωνα'' κατά υιον Ν.Μπελογιαννη, Athens' Voice της 13/9/2007 ) το 1991.

Τοτε τα υπο κομμουνιστικη κατοχη δορυφορικα κρατη απεκτησαν την ανεξαρτησια τους και σημερα δραστηροποιουνται ελευθερα στο ατελες αλλα υπαρκτο Δημοκρατικο συστημα της Δυσεως Ετσι απεκτησαν κοινοβουλευτικες κυβερνησεις, εγιναν - με την θελησι του λαου των- μελη της Ε.Ε και πολλα από αυτα και μελη του ΝΑΤΟ.

Η Ειδησις: 24/9/2008

409 ευρωβουλευτές, εισηγουνται να ανακηρυχτεί η 23η Αυγούστου, Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Εγκλημάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού» προτασι που συγκεντρώνει πάνω από το 50% των υπογραφών των μελών του Ευρωκοινοβουλίου. Οι συντάκτες της Δήλωσης αναφέρουν ότι «στόχος της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μνήμης για τα Θύματα των Εγκλημάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού θα πρέπει να είναι η διατήρηση της μνήμης των θυμάτων των μαζικών εκτοπίσεων και εξοντώσεων, και ταυτόχρονα, η εδραίωση της δημοκρατίας καθώς και η ενίσχυση της ειρήνης και της σταθερότητας στην ήπειρό μας», προσθέτοντας ότι «οι μαζικές εκτοπίσεις, οι δολοφονίες και οι υποδουλώσεις που διαπράχθηκαν στο πλαίσιο των επιθέσεων του σταλινισμού, εμπίπτουν στην κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας για τα οποία δεν ισχύουν οι νόμιμες παραγραφές, βάσει του διεθνούς δικαίου».

Εκ μερους της Ελλαδος υπογραφουν το μνημονιο οι Ελληνες Ευρωβουλευτες Εμμανουηλ Αγγελακας (ΝΔ) και Γεωργιος Γεωργιου(ΛΑΟΣ)

Να τονισουμε οτι στην δηλωσι καταγραφονανται τα αφ εαυτων αληθη, οτι «στόχος της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μνήμης για τα Θύματα των Εγκλημάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού θα πρέπει να είναι η διατήρηση της μνήμης των θυμάτων των μαζικών εκτοπίσεων και εξοντώσεων, και ταυτόχρονα, η εδραίωση της δημοκρατίας καθώς και η ενίσχυση της ειρήνης και της σταθερότητας στην ήπειρό μας»

Το συμπερασμα:

Σε μια εποχη οπου η πειθηνια στασι μπροστα στον σταλινισμο εχει επιβαλλει στον οιονδηποτε και ιδιως στα σοσιαλδημοκρατικα κομματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ)) , να δεχοντα,ι να ανεχονται να νομιμοποιουν, ( απο ενα αφελη εως ηλιθιο σεβασμο προς την Δημοκρατια) ενα κομμα όπως το ΚΚΕ να μην σεβεται και να μην τηρει τους νομους του Δημοκρατικου πολιτευματος, η στασις των συγκεκριμενων βουλευτων των Κων Εμμανουηλ Αγγελακας (ΝΔ) και Γεωργιου Γεωργιου(ΛΑΟΣ) πρεπει να επαινεθει. Να διατυμπανισθει.Να γινη γνωστη.
Οτι επιτελους υπαρχουν Ελληνες που τολμουν περαν λαικισμου, στρουθομαμηλισμου και ιδιως ανανδριας να μην παιρνουν την γνωστη πειθηνια στασι εναντι του Σταλινισμου. Αλλα να λενε τα συκα συκα και τηνσκαφη, σκαφη.

Ως Ελλην πολιτης διαγγελω προς τους Ελληνες Εθρωβουλευτες κους Εμ.Αγγελακα, Γεωργιο Γεωργιου αλλα και τον εκ Κυπρου πατριωτη Βουλευτη κον Ιωάννης Κασουλίδης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Σας ευχαριστουμε.Χιλιαδες αμετρητες βασανισμενες ψυχες σας ευγνωμωνουν.

ΙΑΣΩΝ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Re sy Ιασωνα,ποσο χρονων εισαι;
Γιατι αν εισαι κατω απο 70 χρονων, εχεις προβλημα και πρεπει να πας στο γιατρο.
Δηλαδη εσυ, αν ησουν ο Σταλιν και ΔΕΝ ησουν ετοιμος για πολεμο με το Χιτλερ, που ηξερες οτι ηταν ο εχθρος σου, το ιδιο δε θα εκανες;
Χεσε μας λοιπον και ασε τους πεθαμενους, να ηρεμησουν στους ταφους τους, που πας και ξεθαβεις τις παπαριες που γρταφεις.
Κοιτα τους φιλους σου τους Αμερικανους, που δεν εχουν αφησει πιολεμο που να μην τον κανουν επι δικαιων και αδικων και ασε τους Ρωσους να μαζεψουν τον κωλο τους.

Ανώνυμος είπε...

nai ala tous sionistes giati oxi?mipos giati aytous eksipiretoun ?

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή η απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου.
Άντε να δούμε πότε ο ευρωπαϊκός πολιτισμός θα φτάσει και στη δύσμοιρη Ελλάδα...