Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Μήπως πρέπει να πάμε παρακάτω???


Γεια σας,
παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό την διαμάχη μεταξύ της κυβέρνησης και της (αξιωματικής, κυρίως) αντιπολίτευσης, σχετικά με την διενέργεια πρόωρων εκλογών... Οι μεν κατηγορούν τους δε, με πολιτικά ισχυρά ή αστεία επιχειρήματα.

Δυστυχώς το σημερινό σύστημα διακυβέρνησης έχει καταρρεύσει. Οι κοινοβουλευτικές αλλά και οι κυβερνητικές διαδικασίες εμφανίζουν εντονότατες ομοιότητες με τον δημόσιο τομέα. Υπεράριθμες και με μηδενικά (αν όχι αρνητικά) αποτελέσματα.

Οι πολίτες, διχασμένοι για το θέμα των πρόωρων εκλογών, έχουμε εξαντληθεί από την κυβερνητική ανικανότητα και την μηδενική παραγωγή κυβερνητικού έργου. Έχουμε χάσει κάθε ελπίδα για βελτίωση της ζωής μας και κάθε όρεξη για ενασχόληση με τα πολιτικά δρώμενα. Σκάνδαλα, ρουσφέτια και αποκαλύψεις έρχονται να κάνουν το σκηνικό ακόμα πιο μαύρο και να βάζουν τις σχέσεις κράτους-πολίτη σε διαρκή και βαθιά ψύξη. Ο Ψυχρός Πόλεμος πολιτικών-πολιτών έχει αρχίσει και δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα και εύκολα...διαβάστε τη συνέχεια

1 σχόλιο:

Ionian Sea είπε...

Ζούμε στο 2009 και ο Λαός δεν σηκώνει την ξίλινη πολιτική γλώσσα που τον φλώμωναν οι πολιτικοί της Μεταπολίτευσης .
ΟΛΟΙ μας πρέπει να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη που λέει το πόπολο .
Για να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Καραμανλή πρέπει μήπως να ανανεώσουμε την θητεία του Καρόλου Παπούλια και να του δώσουμε την ευκαιρία να είναι Πρόεδρος στα 86 του ;;
Σήμερα ,στα 81 του, με πολύ ζόρι τα καταφέρνει και όπου πάει τον σαπορτάρει ένα ολόκληρο ιατρικό τήμ . Από μόνος του έπρεπε να πει ”εντάξει κύριοι ,μέχρι εδώ ,αλλά δεν μπορώ να το πάω άλλο”.
Αντ’αυτού διαβάζω δηλώσεις …άρες μάρες κουκουνάρες … με άλλα λόγια ναγαπιώμαστε .

ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΒΑΡΕΘΗΚΕ
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ

Οι ραμολί επιστήμονες καλά θα κάνουν να πιούν το τίλιο τους .Τους ευχαριστούμε αλλά έχουμε πολύ νεώτερους συνταγματολόγους για να μας συμβουλέυσουν όπως πχ τους κκ Β.Βενιζέλο και Α.Λοβέρδο.

Δεν δίνω δεκάρα τσακιστή αν η αντικατάσταση το κ.Κ.Παπούλια στενοχωρεί τον Κ.Καραμανλή η ολόκληρο το Μητσοτακέικο.
It’s their bloody problem .!!!!!

Δεν ασχολούμαι με οποιαδήποτε επιστημονική θεωρία .
Εκλογές το συντομότερο και ας αλλάξει όχι μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά
και όλοι όσοι έχουν τίτλο Προέδρου μέσα στην Ελληνική Δημοκρατία …..