Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ! !


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Ο λόγος και πάλι για τον πλέον ΥΠΟΥΛΟ ΕΧΘΡΟ αυτής της χώρας.


Ο λόγος και πάλι για το σαπισμένο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που μισεί τη χώρα του και το λαό της.

Ο λόγος και πάλι γι τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ που το συναπαρτίζουν.

Γι ακόμα μία φορά αποδεικνύονται ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΜΙΚΡΟΙ.
Αποδεικνύονται «ΚΟΥΦΙΟΙ» και ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΟΙ.


Απρόθυμοι να αποδεχτούν πως πάνω από την τσέπη τους και τις πολιτικές τους φιλοδοξίες.
Πάνω από τον παραγοντισμό και την καριερίστικη αθλιότητα.

Υπάρχει μια χώρα κι ένας λαός που τον περιφρονούν και τον προσβάλλουν, και το μοναδικό πράγμα που αγάπησαν απ αυτόν είναι Η ΨΗΦΟΣ του που θα τους φέρει στο χέρι το κουτάλι για τη .μαρμίτα.

ΑΝΙΚΑΝΟΙ να συμφωνήσουν πως αυτός ο λαός δεν αντέχει άλλα οικονομικά φορτία στην πλάτη του, κονταροχτυπιούνται για το ποια είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος για να του υφαρπάξουν ακόμα και τα δανεικά που χρωστά.

ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κατανοήσουν πως αυτή η χώρα αρκετά απαξιώθηκε και ντροπιάστηκε από τις ολέθριες επιλογές τους, δηλώνουν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν το εθνοκαταστροφικό τους έργο για να παραδώσουν στις επόμενες γενιές μια πατρίδα διαφορετική απ αυτή που οι πατεράδες τους τους ανέθεσαν για να διαχειριστούν την τύχη και το μέλλον τους.

ΑΝΙΚΑΝΟΙ να συμφωνήσουν σε πέντε ελεεινά και τρισάθλια μέτρα που θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και για την απειλή της γρίπης του Φθινοπώρου, αναζητούν οι μεν σανίδα σωτηρίας για να γαντζωθούν στην εξουσία που λάτρεψαν, οι δε αντιπολιτευτικό λόγο για να επανέλθουν στην εξουσία που μετά πόνου και οδυρμών αποχωρίστηκαν, και οι παρά-δε για να δικαιολογούν τη θλιβερή όσο και αναποτελεσματική τους παρουσία στο καθημερινό πολιτικό γίγνεσθαι.

Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ και τα λόγια καταδίκης για όσα κάνουν και για όλα εκείνα που αρνούνται να πραγματοποιήσουν ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.

Ο καταγγελτικός λόγος για τον πολιτικό τους ξεπεσμό, θα μπορούσε να είναι και δικός τους αυτοκριτικός λόγος αν είχαν ίχνος πολιτικού φιλότιμου και ευθιξίας αλλά και θάρρους για να δουν κατάματα τις ιστορικές τους ευθύνες.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.

ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ και.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ.

Και γι αυτό ο καταγγελτικός λόγος δεν αρκεί.

Είναι ώρα για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.

Είναι ώρα για ΑΝΑΛΗΨΗ συγκεκριμένων ΕΥΘΥΝΩΝ.

Είναι ώρα να ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΓΕΤΕΣ ΙΚΑΝΟΙ ν ανοίξουν νέους δρόμους ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ να πάρουν στα χέρια τους την τύχη και το μέλλον αυτού του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: