Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Ένα βήμα πίσω η Αττικό Μετρό

Μετά τις δύο απεργίες των αρχαιολόγων που προηγήθηκαν στις 03/06 (σχετική ανακοίνωση) και στις 01/07 (σχετική ανακοίνωση), αποκαλύφθηκε το αντιεργατικό πρόσωπο της Αττικό Μετρό.

Η εμπάθεια της εταιρείας προς το συγκεκριμένο τμήμα ήταν φανερή, όσο κι αν προσπαθούσαν να την κουκουλώσουν με αστείες δικαιολογίες. Στις συγκεκριμένες απεργίες που είχαν ως αποτέλεσμα, με παράνομη εντολή της Αττικό Μετρό, να απαγορευθεί η εργασία στους εργάτες της αρχαιολογίας, επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα μας.

Επιβεβαιώθηκαν τα κακώς κείμενα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας και συμπεριφοράς, που επέλεξαν οι υπέυθυνοι της εταιρείας, με σκοπό να καταστρατηγήσουν κάθε θεμελιωμένο δικαίωμα των εργατών, να πατήσουν την αξιοπρέπεια απλών εργατών που καθημερινά μάχονται σε άθλιες συνθήκες για να εξασφαλίσουν το μεροκάματο τους, να δημιουργήσουν ένα καθεστώς φόβου προσπαθώντας να υποτάξουν τους εργάτες, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο τρομοκράτησης και χειραγώγησης κι όλα αυτά με τη δύναμη που τους παρέχει η καρέκλα τους.

Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τυχαίο το γεγονός, ότι οι άνθρωποι που επιλέχθηκαν να στελεχώσουν την εταιρεία, έλαβαν και το προνόμιο να δρουν ανεξέλεγκτα, χωρίς περιορισμούς και χωρίς να υπόκεινται στον παραμικρό έλεγχο των ενεργειών τους, ακόμα και των παράνομων...διαβάστε τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: