Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Εξαγορά ψήφων με τα λεφτά μας.


του Γιάννη Παπαϊωάννου

Σε σύσκεψη που συγκλήθηκε χθες με τους εκπροσώπους των φορέων

επιστημόνων- ελεύθερων επαγγελματιών ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ι. Παπαθανασίου παρουσίασε πρόταση σχετικά με την προκήρυξη του ΕΣΠΑ (Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς) για την ενίσχυση επιστημόνων- ελεύθερων επαγγελματιών. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας « η ενίσχυση αφορά την απόκτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, απαραίτητου για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας ιατρών, οδοντιάτρων, μηχανικών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, λογιστών και οικονομολόγων- συμβούλων, ενώ η συνολική δημόσια δαπάνη, δηλαδή το άθροισμα κοινοτικής και εθνικής συμμετοχής, ανέρχεται σε 250 εκατ. ευρώ και η προθεσμία υλοποίησης των προτάσεων ορίζεται σε τέσσερις μήνες από την ημερομηνία έγκρισής τους. Με τη συγκεκριμένη δράσητο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ενισχύει για πρώτη φορά τους συγκεκριμένους κλάδους, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση της δραστηριότητας περίπου 50.000 ελευθέρων επαγγελματιών».

Από τον συγκεκριμένο όρο, σχετικά με το ύψος των ακαθάριστων εσόδων, εξαιρούνται οι νέοι επαγγελματίες. Εξαιρούνται επίσης οι ελεύθεροι επαγγελματίες που κατοικούν και ασκούν το επάγγελμά τους σε νησιά με πληθυσμό μικρότερο των 3.100 κατοίκων, τα άτομα με αναπηρία και όσοι ασκούν το επάγγελμά τους σε χαρακτηρισμένους ορεινούς όγκους, όπως αυτοί προσδιορίζονται από το ΥΠΕΣ.

πηγή: Μοιράζουν επιδοτήσεις 250 εκατ. ευρώ


====================================


Απίστευτη και Πρωτοφανής νόθευση του ανταγωνισμού και απανθρωπιά. ΕΕξαγορά ψήφων με τα λεφτά μας. ξαιρούνται όλοι οι νέοι επιχειρηματίες οι εκτός αστικών κέντρων και οι ΑΜΕΑ επιχειρηματίες. Ποιος διεστραμένος εγκέφαλος το σκέφτηκε;

Και προφανώς όλοι καταλάβαμε ότι πρόκειται για άγρια προεκλογική σπάταλη που στόχο εχει κυρίως την Β Αθηνας.

Πάρε κόσμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: