Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Sex and the Silvio...

Ως ακούραστος και πολύ έμπειρος εραστής παρουσιάζεται ο 72χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο τρίτο πακέτο των απομαγνητοφωνημένων διαλόγων που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του το περιοδικό «L΄Εspresso». Η πόρνη πολυτελείας Πατρίτσια ντ΄Αντάριο ακούγεται να κάνει κολακευτικά σχόλια για τις σεξουαλικές επιδόσεις του ιταλού πρωθυπουργού. Και εκείνος της δίνει «καυτές συμβουλές» για να απολαμβάνει περισσότερο τον έρωτα:
Πατρίτσια ντ΄Αντάριο: Ενας νεαρός θα τελείωνε στο λεπτό. Ξέρεις, δηλαδή... αυτό... Οι νέοι πιέζονται πολύ την σήμερον ημέρα.

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Βεβαίως, αν μου επιτρέπεις... για μένα το πρόβλημα είναι οικογενειακό.

Π.Ν.: Ποιο;

Σ.Μ.: Να έχεις οργασμό.

Π.Ν.: Ξέρεις πόσον καιρό έχω να κάνω σεξ όπως το ευχαριστήθηκα απόψε μαζί σου; Πολλούς μήνες. Από τότε που παράτησα τον άντρα μου... Είναι φυσιολογικό αυτό;

Σ.Μ.: Μου επιτρέπεις να σου δώσω μία συμβουλή; Πρέπει να κάνεις σεξ μόνη σου. Να χαϊδεύεσαι τακτικά...

Το άλλο απόσπασμα είναι από κάποιο πάρτι με τα κορίτσια και την Πατρίτσια στη Σαρδηνία. Εκεί ο Καβαλιέρε αναλαμβάνει να τις ξεναγήσει στα θαύματα της έπαυλής του, της βίλας Τσερτόζα:

Σ.Μ.: Αυτή είναι άλλη λίμνη.

Π.Ν.: Με κύκνους;

Σ.Μ.: Ναι.

Π.Ν.:... με κύκνους.

Σ.Μ.: Ναι, αλλά τους βγάλαμε έξω να μη βρωμίζουν το νερό γιατί το θέλουμε καθαρό για να κολυμπάμε.

Σ.Μ.: Αυτή είναι μια απολιθωμένη φάλαινα.

Σ.Μ.: Εδώ από κάτω βρέθηκαν 30 φοινικικοί τάφοι... εποχής 300 π.Χ. Σ.Μ.: Να, κοίτα, αυτοί εκεί είναι οι μετεωρόλιθοι. Είναι αυτοί που μου χάρισε... Αυτός εκεί είναι ο λαβύρινθος... που σου είπα.


Για μήνες ολόκληρους η Ιταλία στροβιλίζεται γύρω από τα ροζ σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον Καβαλιέρε. Πρώτα ήταν ο σάλος με την απίθανη σχέση που ανέπτυξε με τη 18χρονη στάρλετ Νοέμι Λετίτσια, μετά το διαζύγιο που ζήτησε μέσω του Τύπου η σύζυγός του Βερόνικα Λάριο λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι παντρεμένη με έναν άνδρα που συναναστρέφεται με ανήλικες και τώρα οι καυτοί διάλογοι με την Πατρίτσια.

Προηγήθηκαν οι γυμνές φωτογραφίες από τη Βίλα Τσερτόζα που ήλθαν στη δημοσιότητα από την ισπανική εφημερίδα «Εl Ρais».

πηγές - βήμα - L'espresso

1 σχόλιο:

Karl Marx Jr είπε...

Κάποιοι γέροι με βαμένα μαλιά μπερδεύουν το σεξ με το κατούρημα και σκορπάνε τα χρήματα για να κάνουν φιγούρα σε άλλους γέρους.