Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ - Tέλος της εβδομάδας, ο ανασχηματισμός

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Απο ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Ο Πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια ν αξιοποιήσει τον αιφνιδιασμό της Ιπποκράτους απο το όψιμο ενδιαφέρον των Συνταγματολόγων για το Σύνταγμα, επισπεύδει τον ανασχηματισμό.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού", οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα θ ανακοινωθούν το Σάββατο το πρωί-ώστε να τις προλάβει μόνο η "ΑΥΡΙΑΝΗ" της Κυριακής-η μοναδική φιλική προς τη ΝΔ, εφημερίδα. Πριν λίγο το Βαθύ Λαρύγγι του Μαξίμου, μας έδωσε μια γεύση των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα. Εχουμε και λέμε: Γιώργος Σουφλιάς στο Υπ. Εσωτερικών. Προκόπης Παυλόπουλος στο Εθνικής Αμυνας. Αντώνης Σαμαράς στο Υπ. Εξωτερικών. Ντόρα Μπακογιάννη στο Οικονομικών. Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πολιτισμού. Μιχάλης Λιάπης στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Βαγγέλης Μειμαράκης Γραμματέας του κόμματος. Λευτέρης Ζαγορίτης στο υπ. Απασχόλησης. Κώστας Μαρκόπουλος στο Μεταφορών. Μανώλης Κεφαλογιάννης στο Τουρισμού. Ο Δημ. Αβραμόπουλος παραμένει στο Υγείας, η Πετραλιά πάει σπίτι της...

1 σχόλιο:

Pasok poisonous είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;
*********************************************************************

Το πρόβλημα της χώρας, δεν είναι πρόβλημα Συνταγματικό. Το πρόβλημα της χώρας, δεν είναι οι εκλογές. Αντιθέτως οι εκλογές, είναι η μόνη λύση για να λυθεί το πρόβλημα. Γιατί το πρόβλημα είναι καθαρά πολιτικό. Είναι η ΝΔ, είναι ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνηση του. Είναι οι πολιτικές που ακολουθούν. Είναι ότι σε αυτή τη κρίσιμη φάση η Ελλάδα, θαλασσοδέρνεται. Δεν έχει γραμμή πλεύσης, έχει στο τιμόνι της μια κυβέρνηση πλήρως αδύναμη που τα έχει χαμένα. Μια κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων που σέρνεται από τις περιστάσεις.
Το πρόβλημα των πολιτών, δεν είναι Συνταγματικό. Είναι πρόβλημα αντιμετώπισης των αναγκών μιας δύσκολης καθημερινότητας, που η διακυβέρνηση της ΝΔ, την κάνει αβάσταχτη. Το πρόβλημα των πολιτών είναι ότι γίνονται εδώ και πέντε χρόνια θύματα των άγριων φοροεπιδρομών που εξαπολύει η κυβέρνηση Καραμανλή. Το πρόβλημα των πολιτών είναι ότι δεν μπορούν να κοιτάξουν με αισιοδοξία το μέλλον τους, γιατί απλά δεν τους δίνεται καμία προοπτική. Γι αυτό στις Ευρωεκλογές, ξεκάθαρα, ζήτησαν αλλαγή πορείας.
Παιχνίδια με τους θεσμούς δεν παίζει αυτός που καταθέτει ξεκάθαρες προτάσεις όπως αυτές που κατέθεσε το Πα.σο.κ. , αναλαμβάνοντας την ευθύνη του απέναντι στη χώρα. Η σημερινή κατάσταση της χώρας και το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε εδώ και ένα χρόνο σε προεκλογική περίοδο, οφείλεται αποκλειστικά στον σημερινό πρωθυπουργό, που πότε είναι κουρασμένος και φεύγει, πότε ξεκούραστος και μένει, που τη μια μέρα σκέφτεται εκλογές και την άλλη ανασχηματισμό κτλ.

‘’PASOK poisonous’’