Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Aλλαγή στο σκηνικό του καιρόυ την Κυριακή

Aλλαγή στο σκηνικό του καιρόυ την ΚυριακήΣημαντική αλλαγή θα παρουσιάσει από την Κυριακή ο καιρός στην χώρα μας με πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα Κεντρικά στα Δυτικά και στα Βόρεια. Βροχές θα σημειωθούν στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά , οι οποίες στην Θράκη την Μακεδονία αλλά και από τις μεσημερινές ώρες και μετά στην Θεσσαλία αναμένουμε να έχουν έντονο χαρακτήρα. Πολύ καλός και ζεστός θα παραμένει ο καιρός στις Κυκλάδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 5 Beaufort. H θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί....
στα Βόρεια από 19-34 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 22-36 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 21-36 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 23-35 βαθμούς κελσίου.

Επιμέλεια:meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: