Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Α. Λοβέρδος: "Για την πλειοψηφία των Ελλήνων, μετά τον εμφύλιο πόλεμο, θα είναι η πρώτη περίοδος που θα έχουν μικρότερο εισόδημα από τις προηγούμενες.."

Με μελανά χρώματα περιγράφει ο υπουργός Εργασίας την πορεία της ανεργίας, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, ο οποίος εκτιμά ότι, μετά και το τέλος της τουριστικής περιόδου, το ποσοστό πρόκειται να ανέβει υπερβολικά.
Αρνητικές είναι οι προβλέψεις του υπουργού Εργασίας, Ανδρέα Λοβέρδου, για την ανεργία, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής. Ο κ. Λοβέρδος εκτιμά ότι, μετά και το τέλος της τουριστικής περιόδου, το ποσοστό θα ανέβει δραματικά.
Παράλληλα, τονίζει ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί και από την αδυναμία μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων να επιβιώσουν και προβλέπει ότι η ανεργία θα είναι υψηλότερη από τα σημερινά επίπεδα.
Ο κ. Λοβέρδος υπενθύμισε ότι....
ο πιο πρόσφατος αριθμός για την ανεργία είναι το 12% που έδωσε η Εθνική Στατιστική Αρχή για τον Μάιο και ανέφερε ότι σε αυτόν τον αριθμό πρέπει να προστεθούν όσοι εργάζονται σε ευκαιριακές μορφές απασχόλησης χωρίς να το επιθυμούν.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων ο κ. Λοβέρδος είπε ότι στο νέο κείμενο φέρονται ως νέα μέτρα, πράγματα που έχουν ήδη γίνει, πρόσθεσε, όμως, ότι στην πορεία των διαπραγματεύσεων μπήκε ένα νέο μέτρο το....η συνέχεια στο http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/08/blog-post_2950.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: