Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Μετά το" Όλοι μαζί τα φάγαμε" στο...«Όλοι μετέχουμε στη διαφθορά»

Μετά την χθεσινή παρέμβαση Μητσοτάκη.
Επιστρέφει και πάλι η παλιά κλασσική συνταγή Πάγκαλου.
Πλήρης η ταύτιση με τον κο Μητσοτάκη.
Μάλλον ξεκινάνε την συγκυβέρνηση τα συναιτεράκια του ΔΝΤ

Αυτή την φορά με το..."Όλοι μετέχουμε στην διαφθορά"

Απολαύστε τον:

Αδιάφορο είναι ποιός είπε τη συγκεκριμένη φράση αφού "τη διαφθορά στη χώρα μας τη διαπιστώνουμε μέρα-νύχτα", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλος σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Βήμα", επισήμανε ότι "η αποσάθρωση των δομών έχει οδηγήσει στα....
ελλείμματα και στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα", προσθέτοντας ότι μέρος της διαφθοράς δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, αλλά και οι πολίτες.

«Δεν μετέχει στη διαφθορά αυτός που πηγαίνει στα βουλευτικά γραφεία για να διοριστεί, αυτός που πηγαίνει στα βουλευτικά γραφεία για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του στην Αθήνα;» διερωτήθηκε.

Ο κ. Πάγκαλος συμφώνησε με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας ότι «ο κ. Σαμαράς είναι λαϊκιστής του αισχίστου είδους», με την αφελέστατη άποψη ότι μπορούν να μειωθούν οι φόροι, να αυξηθούν τα εισοδήματα και να μειωθεί το έλλειμμα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στον δημόσιο τομέα, λέγοντας πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους, αλλά ούτε να διαιωνίσει το φαινόμενο των συμβάσεων που διαρκώς ανανεώνονταν έως ότου βρεθεί τρόπος για να μονιμοποιηθεί κάποιος. «Οι συμβάσεις είναι συμβάσεις. Οι συμβάσεις λήγουν. Οι μόνιμοι θα παραμείνουν μόνιμοι», υποστήριξε.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση Καραμανλή ότι αντί να επανιδρύσει το κράτος, όπως έλεγε, διπλασίασε το ποσό που απαιτείται για την καταβολή των μισθών και ημερομισθίων στο Δημόσιο. «Αύξησε τον αριθμό των απασχολουμένων στο Δημόσιο κατά 50%», υποστήριξε, σημειώνοντας πως η χώρα εισπράττει φόρους και δανείζεται «για να πληρώνει δημοσίους υπαλλήλους».

Με πληροφορίες από το Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: