Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Αποκάλυψη: Με παρακλάδι της Αλ Κάιντα συνεργάζεται η “Τουρκική” μειονότητα στην Βουλγαρία!

Είχαν σκοπό να προβούν σε τρομοκρατικά χτυπήματα για να εκβιάσουν συνταγματικές αλλαγές υπέρ των Τουρκικών επιδιώξεων στην Βουλγαρία.
Πολλά από τα αρχηγεία και τα κρυσφήγετα βρίσκονται κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.
Μεγάλο χτύπημα εις βάρος των Τουρκικών επιδιώξεων για αποσταθεροποίηση της περιοχής και εκμετάλλευσης των μουσουλμανικών μειονοτήτων κατάφερε μετά από πολύμηνη έρευνα ο “αδιάφθορος” εισαγγελέας Μπόρις Βέλτσεφ (φωτό). Με απόλυτη μυστικότητα, ο Βέλτσεφ και...
η ομάδα του συγκέντρωσαν πληροφορίες έχοντας και τη συνεργασία των νόμιμων θρησκευτικών εκπροσώπων των Βούλγαρων Μουσουλμάνων, προβαίνοντας σε συλλήψεις μελών της οργάνωσης που είχε απλώσει τα παρακλάδια της στον Βουλγαρικό νότο.
Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις Βούλγαρου Μουσουλμάνου θρησκευτικού ηγέτη, η οργάνωση ήταν παρακλάδι της Αλ Κάιντα, είχε ιδρυθεί στην Ολλανδία και είχε τεθεί εκτός νόμου το 2001 μετά το χτύπημα στους δίδυμους πύργους. Οι Ολλανδικές αρχές είχαν αποκαλύψει σχέσεις των μελών της με το χτύπημα γι΄αυτό και απαγόρευσαν τη λειτουργία της.
Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, η οργάνωση θα προέβαινε σε χτυπήματα αποσταθεροποίησης ώστε να πιέσει την Βουλγαρική κυβέρνηση για να κάνει υποχωρήσεις, ακόμα και συνταγματικές αλλαγές προς όφελος των Τούρκων πρακτόρων που δρουν και στην Βουλγαρία ανεξέλεγκτα.
Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί, αφού αποκαλύφθηκαν σχέσεις και μέ μέλη του Βουλγαρικού μειονοτικού κόμματος (DPS) που κατ’ ουσίαν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας.
Θα επανέλθουμε με νεώτερες πληροφορίες, εσείς απλά διαβάστε αυτά για να δείτε πως εξηγούνται κάποιες περσόνες τύπου Σημπέλ, καραχασάν κλπ, στην Ελληνική επικράτεια:

Η αυτονόμηση της Θράκης, ανάχωμα στους Ρωσικούς αγωγούς

Διαβάστε και εδώ για την καλλιέργεια φυλετικού μίσους μεταξύ Ελλάδας – Βουλγαρίας

Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: