Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση κύκλων Καραμανλή στα περί επιστροφής του

Με αφορμή σενάρια που κυκλοφόρησαν περί δήθεν επιστροφής του Κώστα Καραμανλή σε κεντρικό ρόλο στη Νέα Δημοκρατία, βουλευτές που συνομιλούν με τον πρώην πρωθυπουργό σχολίαζαν ότι ο Κώστας Καραμανλής αποχώρησε οικειοθελώς από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος που υπηρέτησε όλη του τη ζωή, και φυσικά δεν διανοείται να πράξει οτιδήποτε που θα έβλαπτε την ενότητα και τη νικηφόρα πορεία του κόμματος υπό τη νέα του ηγεσία.
Τα σενάρια τροφοδότησε σειρά δηλώσεων με πρώτη αυτή του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος τόνισε ότι το κεφάλαιο Καραμανλή δεν έχει κλείσει και κάλεσε τους πάντες να την...
εκλάβουν όπως θέλουν τη συγκεκριμένη δήλωση. Και άλλοι, μεταξυ αυτών και βουλευτές της ΝΔ, έχουν ταχθει υπέρ της επαναδραστηριοποίηση του πρώην πρωθυπουργού. Και από το ΛΑΟΣ, ο Μάκης Βορίδης τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του κ. Καραμανλή ως του ανθρώπου που θα μπορούσε να ανασυντάξει την κεντροδεξιά.

Μιλώντας στο Μega o Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε «Η συζήτηση για την επιστροφή Καραμανλή στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι στο πλαίσιο των συζητήσεων που γίνονται ολοένα και συχνότερα για έναν διάλογο ο οποίος θα αρχίσει με σκοπό την συμπόρευση ώστε να βγει η κEεντροδεξιά παράταξη από το τέλμα στο οποίο έχει περιπέσει. Το όνομα του κ. Καραμανλή ακούγεται από την ανάγκη να υπάρξει ένας εγγυητής σε αυτόν τον διάλογο"

Η Ρηγίλλης διαμηνύει οτι δεν υπάρχει θέμα, με τον Αντώνη Σαμαρά να τονίζει με νόημα απο την Καστοριά οτι η Νέα Δημοκρατία κοιτάει μπροστά.

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: