Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

«ΕΜΕΙΣ», οι «νταβάδες» και οι «συμμορίες» τους

Του Θύμιου Παπανικολάου

ΜΟΝΟ ένα κοινωνικό και πολιτικό καθεστώς που βρίσκεται στο σκοτάδι της ιστορίας αναδεικνύει ως πολιτικές αξίες τη χυδαιότητα και την αθλιότητας, τις «πόρνες», τις ασημαντότητες, τους τυχοδιώκτες, το ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ασήμαντο γίνεται σημαντικό όταν αδειάζει το πραγματικό, αφυδατώνεται η ιστορία, εξατμίζονται οι ιδέες, αιμορραγεί και εξανεμίζεται η πολιτική. Όταν δηλαδή στη θέση της πολιτικής υπάρχει μια αισθητή απουσία. Ένα κενό, εκτροφείο πολιτικών αγυρτών και πολιτικών «συμμοριών»…

Δεν είναι λοιπόν παράξενο που προβάλλεται τόσο αφηνιασμένα και με τέτοια προκλητική αναίδεια το σήμα κατατεθέν της πολιτικής «αλητείας», της αγυρτείας, του τυχοδιωκτισμού, της κομπάζουσας αμάθειας και του κιτς: Ο Καρατζαφέρης.
Δεν είναι παράξενο. Ο Καρατζαφέρης αποτυπώνει, κατά τον κραυγαλέο τρόπο όλη τη σήψη αυτού του κόσμου και τις νοσηρές διαστροφές των «νταβάδων» του και της φρενοβλαβούς πορνείας των οργάνων τους: Κομμάτων, πολιτικών, δημοσιογράφων.
Ο Καρατζαφέρης συμβολίζει όλες τις ακαθαρσίες των δημίων μας, σηματοδοτεί το βαθμό ΜΗΔΕΝ της πολιτικής και καταγράφει τα μοχθηρά σχέδια των «νταβάδων»: Ο θρασύτατος και γλοιωδέστατος δοκιμαστής των σεναρίων τους.
Αυτός είναι και ο λόγος που έχει γίνει ο οικότροφος, σε καθημερινή βάση, της κεντρικής εστίας της πορνείας: Του Μεγάλου Καναλιού.
Οι πιο ξετσίπωτοι «μπράβοι» των «νταβάδων» (MEGA), έχουν αναγάγει την κακογουστιά της αμάθειας και της πολιτικής μπακαλικής σε κεντρικό αναλυτή των γεγονότων και σε κεντρική πηγή της πολιτικής ενημέρωσης και φαιάς προπαγάνδας…
ΟΛΑ τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν αυτό το Ιστορικό, Κοινωνικό, Θεωρητικό και Πολιτικό ΤΙΠΟΤΑ για να παίξουν τα πολυεδρικά παιχνίδια των «νταβάδων».
Έχουν αφηνιάσει πάλι, αυτές τις προεκλογικές μέρες με τον Καρατζαφέρη το οποίο περιφέρουν από όλες τις πασαρέλες των ΜΜΕ να εκτοξεύει τους χρησμούς του: Τις «εντολές» των «νταβάδων».
Ένας πρώτος άμεσος στόχος είναι να τον διατηρήσουν στη ζωή και να μην εξαφανιστεί και αυτός από τις εκλογές.
Ο στρατηγικός στόχος, βεβαίως, είναι άλλος: Να ρίξει τις «ζαριές» των πολιτικών σχεδίων που ετοιμάζονται από τα υψηλά κέντρα εξουσίας.
ΠΡΩΤΟ στρατηγικό σχέδιο: Η προώθηση κυβέρνησης «εθνικής ενότητας», ή «εθνικής Ελλάδος», όπως χαριτολογεί ο χούλιγκαν του πολιτικού τζόγου…
Αυτό το στρατηγικό σχέδιο συνοδεύεται και με τις δηλητηριώδεις υπονομευτικές βολές εναντίον των κυβερνητικών κομμάτων και ιδιαίτερα της ΝΔ.
Ο Κατατζαφέρης έχει υπογράψει και στηρίζει όλα τα «συμβόλαια θανάτου» των κυβερνητικών ανδρεικέλων και τώρα έρχεται να πει ότι η κυβέρνηση ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ, δεν τραβάει άλλο και απαιτείται «Εθνική Ελλάδος».
ΑΥΤΟ προωθούν και οι «νταβάδες»: Γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση καταρρέει και μπαίνει επιτακτικά το ζήτημα μιας κυβέρνησης «έκτακτης ανάγκης», «εθνικής σωτηρίας», για να εκτελέσει τα «συμβόλαια θανάτου» που δεν έχουν εκτελεστεί ακόμα.
Ταυτόχρονα προωθεί και τον πάγιο στόχο υπονόμευσης της ΝΔ για να βγει και το νέο κομματικό έκτρωμα της Ντόρας, ώστε το παιχνίδι των «νταβάδων» και έχει ποικίλες κομματικές εφεδρείες.
ΟΙ νταβάδες «πολώνουν» ψυχωτικά το πολιτικό κλίμα για να μην καταρρεύσει ολοκληρωτικά το πολιτικό σκηνικό με το ισχυρό ρεύμα της ΑΠΟΧΗΣ που διαγράφεται και ταυτόχρονα προλειαίνουν το έδαφος για τα σχέδια, τα άμεσα σχέδια, μετά της εκλογές: Τις κυβερνήσεις «έκτακτης ανάγκης»…

ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ των «νταβάδων» είναι ο Καρατζαφέρης.


ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΟΘΟΝΕΣ είναι γεμάτες από αυτό το φρικτό προϊόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: