Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ποιος ήταν ο πρωθυπουργός που κυβερνούσε την διεφθαρμένη Ελλάδα;;

Όπως διαβάζουμε στην on line εφημερίδα  «ΕΘΝΟΣ» ο γνωστός πλέον κ. Γιούνκερ, «….σύμφωνα με κάποια τηλεγραφήματα, αποκάλυψε επίσης ότι κάποια στιγμή προσπάθησε να συζητήσει το θέμα και να αναζητήσει μια λύση με έναν Ελληνα πρωθυπουργό, τον οποίο δεν κατονόμασε, από τον οποίο ωστόσο έλαβε την απάντηση: «Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα»».
Ποιος λοιπόν ήταν αυτός ο Έλληνας πρωθυπουργός που κυβερνούσε μια διεφθαρμένη χώρα; Και πως δεχόταν αυτός ο πρωθυπουργός να ζει μέσα στη διαφθορά και να παριστάνει τον ηγέτη της διαφθοράς;
Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει τώρα αμέσως το όνομά του. Δεν μας ενδιαφέρει όπως και....
να λέγεται και όποιος και αν είναι. Απλά θέλουμε το όνομά του.

Αν εμείς είμαστε διεφθαρμένοι, θα πρέπει να μας πει αυτός ο πρωθυπουργός, ποιος φταίει για τη διαφθορά; Φταίνε οι απλοί πολίτες ή φταίει η φυλακή τους που είναι ο τεράστιος σάπιος και διεφθαρμένος κρατικός γραφειοκρατικός μηχανισμός, ο οποίος  και τους αναγκάζει να συναλλάσσονται με τους φύλακες της φυλακής;

Είμαστε εμείς οι διεφθαρμένοι ή είναι τα πολιτικά γιουσουφάκια των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων που δεν τολμούν να αγγίξουν.

Θέλουμε το όνομα αυτού του πρωθυπουργού που έπαιρνε τον μισθό του, ασκούσε την «εξουσία» του, αλλά απεχθανόταν τους διεφθαρμένους υπηκόους του.

Επιτέλους για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τον διεθνή εξευτελισμό μας από τους ίδιους τους ηγέτες που ψηφίζουμε;
Επιτέλους πρέπει να πάμε αμέσως σε αλλαγή Συντάγματος και νέα Ιδρυτική Πράξη του Ελληνικού Κράτους.
Όχι άλλα παραμύθια και σικέ αντιπαραθέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: