Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΓΑΠ: χωρίς ιερό και όσιο εμπορεύεται τον «Ιερό Βράχο»

Του Θύμιου Παπανικολάου

Πρέπει να διαθέτει κανείς μεγάλα αποθέματα μαζοχισμού για να ακούει τα κυβερνητικά ανδρείκελα και ιδιαίτερα τον ΓΑΠ.
Η «βουλιμία του ψεύδους» των ανδρεικέλων είναι ανάλογη (ακριβέστερα αποτύπωμα) της κακουργηματικής απληστίας τους και της αυθάδους ανοησίας τους. Όταν είσαι πωρωμένος «μπράβος» των ιμπεριαλιστικών «συνδικάτων» του χρήματος δεν συμπεριφέρεσαι απλώς με τη στραταρχική αυθάδεια των αφεντικών σου, αλλά είσαι και πωρωμένος και «άπληστος» στην κατανάλωση της ανοησίας και του ψεύδους.
Η πλέον αποκρουστική και μοχθηρή γκριμάτσα αυτής της «απληστίας» του ψεύδους είναι ο σημερινός πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου: Η αυθάδεια της χοντροκοπιάς του ψεύδους, η ολοκληρωτική παράκρουση του ανενδοίαστου, κυνικού, και χοντροκομμένου ψεύδους: Η πώρωση του γλοιώδους και βλακώδους ψεύδους.
Γι’ αυτό πρέπει να διαθέτεις γερό στομάχι για να αντέξεις την τερατώδη παραποίηση των γεγονότων που κάνει με το δικτατορικό ύφος και την αυθάδεια του γλοιώδους ψεύδους.
Άστραψε και βρόντηξε για άλλη μια φορά, χθες, στη Βουλή εναντίον των πάντων που αμφισβητούν, έστω ελάχιστα, τον άθλιο κυβερνητικό θίασο και τα χολυγουντιανά μελοδράματα του πρωθυπουργού.
Κατηγόρησε ΟΛΟΥΣ τους άλλους ότι διασύρουν την Ελλάδα, κινδυνολογώντας για «αδιέξοδα», «διαφθορά», «χρεοκοπία»…! ....

ΤΕΤΟΙΑ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ.

Αντιγράφουμε από παλιότερο κείμενό μας:
«Από την ημέρα που ανέλαβε την πρωθυπουργία «ανασκούμπωσε τα μανίκια», όχι για να διαχειριστεί την καπιταλιστική κρίση, όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, προς το συμφέρον του ελληνικού καπιταλισμού, αλλά για να ρίξει τον ελληνικό καπιταλισμό στα έσχατα όρια της χρεοκοπίας του, προκειμένου να παραδοθεί η χώρα στους μεγάλους «προστάτες»: Στους διεθνείς κερδοσκόπους και στους κομισάριους του ΔΝΤ.
Γι’ αυτό επιδόθηκε, σαν περιφερόμενη μακέτα φλύαρης ανοησίας και τρομοκρατίας, σε διατεταγμένες «πολιτικές» τρομοκρατικής καταστροφολογίας και κινδυνολογίας.
Μίλησε σε όλους τους τόνους και σε όλη την υφήλιο για «απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας», για «τιτανικούς», για «εντατικές» και «κώματα», για το «βουλιάζει η χώρα», για «πιστόλια στο τραπέζι» και άλλα τέτοια φαιδρά και κωμικοτραγικά…
Με τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές και μικρότητες, με τέτοια ψεύδη και ισχυρές δονήσεις τρομοκρατικής καταστροφολογίας και κινδυνολογίας, ο γκρεμός για την Ελλάδα ερχόταν ελάχιστα βήματα μπροστά μας.
Ακόμα και κρίση να μην υπήρχε, πάλι η Ελλάδα θα όδευε σε δραματικές περιπέτειες, αν ο πρωθυπουργός της συμπεριφερόταν όπως ο Γ. Παπανδρέου…
ΟΤΑΝ κραυγάζεις ότι «βυθίζεσαι» τα χρηματοπιστωτικά κοράκια οσμίζονται υπερκέρδη και σπεύδουν για «βοήθεια…»!!!
Συνειδητά οδήγησε την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση για να παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στους διεθνείς ληστές και στους κομισάριους του ΔΝΤ…
… Ο ΓΑΠ και ο θίασός του έρχονται για να εκτελέσουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τα «συμβόλαια» θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού…»

Αυτά τα γράψαμε τον Απρίλιο, ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4400

ΤΩΡΑ τα προσάπτει σε όλους τους άλλους. Τέτοιος κυνισμός παραποίησης, πλαστογραφίας και απάτης. Ο άνθρωπος δεν παίζεται…
Και δεν βρέθηκε ούτε ένα κόμμα να τον καταγγείλει ανοικτά για αυτή την αυθάδειά του και να του θυμίσει το τι έλεγε από την πρώτη ημέρα που τον «έσπρωξαν» στην κυβέρνηση!!!
Για τις δημοσιογραφικές πόρνες δεν συζητάμε: είναι πόρνες των «νταβάδων» τους με υψηλές αμοιβές…
Τι έλεγε, βεβαίως ο νέος Τσολάκογλου στον ορνιθώνα της Βουλής στους άλλους του «ορνιθώνα» δεν έχει και μεγάλη σημασία. Εκεί είναι όλα μια «μεταξύ μας ιστορία»: Κακαρίσματα…
Ωστόσο, αυτά τα κακαρίσματα έχουν μεγάλη σημειολογική αξία.
Ο Γιωργάκης δεν κουνούσε το δάκτυλο στους συγκάτοικους του «ορνιθώνα». Εκεί παίζεται ένα ορνιθοθέατρο…
Ο πρωθυπουργός ανδρείκελο κουνούσε απειλητικά το δάκτυλο στον ελληνικό λαό, κατηγορώντας και συκοφαντώντας τους αγώνες του.
Έλεγε καθαρά και ανενδοίαστα τούτο: «Οι αγωνιστικές διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις των λεηλατημένων και σφαγιασθέντων εργατικών και λαϊκών στρωμάτων είναι που ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ τη χώρα στο εξωτερικό».
Όλος ο κυβερνητικός θίασος και οι καθεστωτικοί κομπάρσοι, από κοινού με τις ακριβοπληρωμένες πόρνες των ΜΜΕ ΩΡΥΟΝΤΑΝ για τη «ζημιά που υφίσταται η χώρα και τα τουριστικά της προϊόντα, ΔΙΕΘΝΩΣ, από τις λαϊκέςκινητοποιήσεις»!!!
Αφορμή αυτή τη φορά ήταν οι κινητοποιήσεις των συμβασιούχων του ΥΠΠΟ στην Ακρόπολη που τις χτύπησαν άγρια με τα ΜΑΤ. Ως και την άνοδο των spreads επιστράτευσαν για να γίνουν πειστικοί.
Αυτή την ομοβροντία πυρών εναντίον των εργατικών και λαϊκών κινητοποιήσεων με τις κατάλληλες δόσεις συκοφαντίας και κινδυνολογίας μετέφερε ο ΓΑΠ στη Βουλή με την ανάλογη απειλητική κίνηση: το σηκωμένο δάκτυλο…
Στο όνομα του διασυρμού δήθεν της χώρας στο εξωτερικό επιδιώκουν να μας βάλουν ΦΙΜΩΤΡΟ και τον ελληνικό λαό στο ΓΥΨΟ.
ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, οι αγώνες των λαών δεν αποτελούσαν ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ της χώρας.
Απεναντίας αποτελούσαν ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ της χώρας στους λαούς των άλλων χωρών.
Και οι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ αποτελούσαν ΠΑΝΤΑ τους ΥΜΝΟΥΣ των λαών…
ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για τους λαούς είναι ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ: Το σκύψιμο του κεφαλιού στους δυνάστες των λαών, η ΥΠΟΤΑΓΗ.
Αυτό που είναι «δυσφήμηση» και ΠΑΡΑΝΟΜΟ για τους δυνάστες των λαών είναι ΥΜΝΟΣ και ΗΘΟΣ, ΝΟΜΙΜΟ και ΑΝΑΓΚΑΙΟ για τους λαούς όλου του κόσμου.
Γι’ αυτό στους λαούς της Ευρώπης, ο αγώνας των συμβασιούχων του ΥΠΠΟ, γέννησε αισθήματα αλληλεγγύης όχι απέχθειας.
ΑΠΕΧΘΕΙΑ προκάλεσαν οι εικόνες των ΜΑΤ να πνίγουν με τα δακρυγόνα εργαζόμενους και την Ακρόπολη, εικόνες του κυβερνητικού αυταρχισμού και της καταστολής.
Η ίδια η Ακρόπολη είναι σύμβολο των ιστορικών αγώνων, η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, της ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ μας, αλλά και της κοινωνικής και εθνικής μας ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ που θέλουν να καταστρέψουν και να αφανίσουν τα κυβερνητικά ανδρείκελα και όλοι οι ποικιλόμορφοι και πολύχρωμοι δωσίλογοι και «μπράβοι» της Νέας Τάξης, εραστές της πολυπολιτισμικότητας και των «ανοικτών συνόρων»…
Ας πάψουν, λοιπόν, να μιλούν αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, για «Ιερούς Βράχους».
Οι «ιεροί βράχοι» είναι ποτισμένοι με τους αγώνες και το αίμα των λαών και αποτελούν ΜΝΗΜΕΙΑ λαϊκής ταυτότητας και μνήμης και όχι εμπορική ιδιοκτησία των δυναστών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: