Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η αμερικανόδουλη δεξιά του ΓΑΠ συνεχίζει το έργο της Εθνοσωτηρίου για τον εκτουρκισμό της Θράκης υπό του “κομμουνιστικού κινδύνου”


Με αμερικανο-χουντικό νόμο του 1968 τελειοποιήθηκε η “βιομηχανική παραγωγή” γενιτσάρων μέσα από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης

Είναι πολλοί που έχουν κατατάξει την επταετία της χούντας ως επικράτηση των εθνικιστών ή των ακροδεξιών κλπ. Στην πραγματικότητα η Χούντα δεν ήταν παρά η απάντηση των ΗΠΑ σ’ έναν ανερχόμενο αριστερισμό στην περιοχή μας που ήταν χρηματοδοτούμενος με ρούβλια και ο οποίος έπρεπε να “θεραπευθεί” με τη διαδικασία του “κατ’ επείγοντος” !
Η δήθεν χουντική, εθνικιστική ή ακροδεξιά κυβέρνηση της χούντας δεν σταμάτησε να ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ την Ελλάδα , όπως έκαναν όλες οι κυβερνήσεις πριν και μετά την περίφημη επταετία μέχρι και σήμερα δηλαδή.
Στα πλαίσια λοιπόν της τυφλής υπακοής στα υπερατλαντικά αφεντικά μας η Χούντα το 1968 υπογράφει με τους Τούρκους ένα ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ βάσει του οποίου , στα πλαίσια της γενικότερης ψυχροπολεμικής πολιτικής των ΗΠΑ στην περιοχή , μας συνέφερε (!) να υπάρξει διείσδυση της Τουρκικής γλώσσας (!) στη Θράκη… προκειμένου να αναχαιτισθεί η διείσδυση της Βουλγαρικής γλώσσας (των κομμουνιστών) … μέσω των Πομάκων!
Μάλιστα από το 1954 υποχρεώθηκε η Ελληνική κυβέρνηση να εκδώσει εντολή με την οποία θα απαγορευόταν η χρήση της λέξης “μουσουλμανικό” και αντ’ αυτής θα γινόταν χρήση της λέξης “τουρκικό”! Με χουντικό νόμο... Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια: