Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Αποκάλυψη: Μια εβδομάδα ο Γερουλάνος μαζί με τον Αλογοσκούφη, τσάκιζαν τις σαμπάνιες και τις γαρίδες του "The New York Palace"!
 Γράφει ο Kill Bill
 
Μια εβδομάδα σαν κροίσοι-σείχηδες του Κατάρ, πέρασαν στη Νέα Υόρκη ο Παύλος Γερουλάνος και ο Γιώργος Αλογοσκούφης, καλεσμένοι του Ιδρύματος Ωνάση.

Μιλάμε για τη γνωστή εκδήλωση δημοσίων σχέσεων του Ιδρύματος με πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Ναι, σωστά διαβάσατε.

Φέτος τον Παύλο, συνόδευε ο άνθρωπος των ομολόγων και της διαπλοκής, ο πολύς Αλογοσκούφης, πρώτο βιολί της Οικονομίας επι κυβερνήσεων Καραμανλή, του ελεγχόμενου από τα συμφέροντα.

Του Καραμανλή, του οποίου του παρακολουθούσαν το κινητό τηλέφωνο- όπως επίσης και της Νατάσας, της ταλαντούχας γιατρίνας.

Παρόλα αυτά τόσο η Vodafone όσο και η  Ericsson γλίτωσαν τα πρόστιμα.

Ο Γερουλάνος και ο Αλογοσκούφης κατέλυσαν στις σουίτες του... "The New York Palace" και βούτηξαν στη χλιδή, τις σαμπάνιες, τα spa, τα γυμναστήρια και τις γαρίδες-αυτές τσάκισαν!

Στη διάρκεια της εκεί παραμονής του, ο Παύλος οραματίστηκε  την Ελλάδα σαν Μέκκα του Κινηματογράφου κι αφού επέστρεψε εντυπωσίασε με την ιδέα του τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Ο δε Αλογοσκούφης, εκλεκτός θαμών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, επιβράβευσε για μια ακόμη φορά τον εαυτό του για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη πατρίδα...

Πόσο μακάκας είσαι Έλληνα πολίτη που τους ανέχεσαι;

Πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ στις κυριακάτικες εφημερίδες...

1 σχόλιο:

Black είπε...

ΒΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ ΧΕΣΤΗΚΑ.
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.