Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η Ελλάδα του 70%, μας έστειλε το πιο σαφές και ηχηρό της μήνυμα, σε αυτές τις εκλογές:

Να κλείσουμε το κεφάλαιο μεταπολίτευση. Να αλλάξουμε σελίδα στην ιστορία της Πατρίδας μας. Να επιστρέψουμε στην Ελλάδα της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της δημοκρατίας. Να στείλουμε στο χρονοντούλαπο τους μαυροκορδάτους και τους κωλέτηδες. Να βάλουμε την πρόταση του Πατριωτικού Μετώπου στη Βουλή.
Το ότι το πολιτικό σύστημα θα πανηγύριζε μετά τις εκλογές, πάνω στο πτώμα της ελληνικής δημοκρατίας, ήταν αναμενόμενο. Το γεγονός ότι το 70% του ελληνικού λαού «θα τους έφτυνε και αυτοί θα επέμειναν ότι ψιχαλίζει», ήταν επίσης αναμενόμενο. Το ότι οι νεοταξίτες θα στόχευαν στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ήταν γνωστό εδώ και 4 τουλάχιστον χρόνια. Όπως γνωστή και αναμενόμενη είναι η συνολική ανατροπή του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, η οποία βρίσκεται προ των πυλών. Μια ανατροπή την οποία δεν πρόκειται να σταματήσουν, όσο και επιχειρούν να...
τρομοκρατήσουν τον λαό, όσα εμπόδια και αν βάλουν στον δρόμο του, όσα τεχνάσματα και αν χρησιμοποιήσουν.
Μέσα στον πανικό του το σύστημα, χρησιμοποιεί παλιές και ξεπερασμένες μεθόδους. Με τα φερέφωνά του να προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το Πατριωτικό Μέτωπο και τα μέλη του, διαδίδοντας πως «παρακολουθούν τα τηλέφωνα του» και επιμένοντας στο θλιβερό επιχείρημα «της ακροδεξιάς οργάνωσης». Την ώρα που όλοι γνωρίζουν πως το ΠΑΜ έχει νομίμως κατατεθεί και αναγνωρισθεί από τον Άρειο Πάγο, την ώρα που όλοι γνωρίζουν πως αυτοί οι ίδιοι είναι η έκφραση της πιο άγριας ακροδεξιάς πολιτικής που έχει γνωρίσει η χώρα από την μεταπολίτευση και εντεύθεν, την ώρα που όλοι γνωρίζουν πως το Κίνημα, είναι βαθύτατα δημοκρατικό, με οριζόντια δομή των οργανώσεών του και με αυτοδιαχείριση των πυρήνων του και φυσικά με ένα πολιτικό πλαίσιο, κοινωνικοκεντρικό και πατριωτικό, όπως αυτό του συντάγματος του 1911.
Ακόμη και αυτές φυσικά οι αντιδράσεις του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος είναι αναμενόμενες. Και αυτό γιατί, όλα δείχνουν πως η πρόταση του Πατριωτικού Μετώπου, που αυτή τη στιγμή έχει οργανωθεί με πυρήνες του σε ολάκερη την Ελλάδα, θα εισέλθει πανηγυρικά στο ελληνικό κοινοβούλιο στις επόμενες εθνικές εκλογές. Με την πιθανότητα μάλιστα, ο ελληνικός λαός να εκφραστεί με τέτοιας έντασης αποστροφή στους επαγγελματίες πολιτικούς, η οποία να γκρεμίσει συνολικά το σάπιο οικοδόμημα του «ζημενιστάν».
Το Πατριωτικό Μέτωπο, ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά τις βασικές του προγραμματικές πολιτικές επιλογές, τις οποίες έχει θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού:
  1. Επιστροφή στη δραχμή, κήρυξη του χρέους ως απεχθούς και επαναδιαπραγμάτευση του, διώξιμο της τρόικας και του ΔΝΤ, εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και των μεγάλων τραπεζών.
  2. Διατίμηση στα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη άμεσης ανάγκης του νοικοκυριού, καύσιμα κλπ), αυστηρός έλεγχος, και κλείσιμο όπου χρειάζεται των πολυεθνικών πολυκαταστημάτων, επιστροφή των εθνικών οδών και των διοδίων των στο κράτος, κρατικοποίηση των ΔΕΚΟ και αναδιάρθρωση των τιμολογίων των.
  3. Ανάπτυξη αντιβαλιστικής αντιαεροπορικής ομπρέλας στα νησιά και στη Θράκη μας, με συστήματα πέραν των ΝΑΤΟικών, αποχώρηση από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και επαναδιαπραγμάτευση των όρων συμμετοχής μας σε αυτό, διάταξη παλλαϊκής άμυνας στις Ένοπλες Δυνάμεις μας και ανάπτυξη των ιστορικών μας αμυντικών συμμαχιών.
  4. Κλείσιμο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, διακοπή συνομιλιών με το καθεστώς Γκρουέφσκυ για το όνομα των Σκοπίων, αυστηρή προειδοποίηση προς τον Χριστόφια και την πολιτική του για το κυπριακό, προστασία των περιουσιών των Βορειοηπειρωτών.
  5. Κατάργηση του ΦΠΑ στις τουριστικές ζώνες, ανάδειξη του περιηγητικού, προσκυνηματικού, αθλητικού, πνευματικού-καλλιτεχνικού τουρισμού, επιστροφή στην αγροτική ανάπτυξη με δημιουργία ζωνών καλλιέργειας, προστασία του αγρότη και του καταναλωτή με δημιουργία κεντρικού δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων, δραστική ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
  6. Πλήρης και δωρεάν υγεία και παιδεία, κρατικοποίηση των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων, κλείσιμο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πάσης φύσεως, ελεύθερη είσοδος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, απαγόρευση δια νόμου των φροντιστηρίων.
  7. Κατάργηση της ασυλίας των πολιτικών, θεσμοθέτηση οργάνου δίωξης της διαφθοράς, μεταρρύθμιση στη δικαιοσύνη με θεσμοθέτηση του πλήρους ορκωτού δικαστηρίου και του αιρετού εισαγγελέα, κατάργηση των κάθε μορφής συντάξεων των πολιτικών, έλεγχος της περιουσίας των πολιτικών από τη στιγμή που εισέρχονται στην πολιτική έως τη στιγμή που αποχωρούν.
  8. Πλήρης συνταγματική αναθεώρηση στα πλαίσια του συντάγματος του 1911, θεσμοθέτηση υποχρεωτικών διαδικασιών δημοψηφισμάτων, θεσμοθέτηση Κάτω Βουλής από την ελληνική Διασπορά, δραστικός περιορισμός του αριθμού των βουλευτών, απαγόρευση συμμετοχής του βουλευτή στην κυβέρνηση, απαγόρευση επανεκλογής στην εκτελεστική εξουσία όλων των βαθμίδων (δημοτική, περιφερειακή, κεντρική) για πάνω από δύο τετραετίες, θεσμοθέτηση απλής αναλογικής στο εκλογικό σύστημα.
 Το Πατριωτικό Μέτωπο υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό για μια ακόμη φορά, πως το σύστημα των μαυροκορδάτων και των κωλέτηδων και της κατοχικής συμμαχίας που κυβερνούν τη χώρα, θα επιχειρήσει να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην εξουσία, παρουσιάζοντας διάφορα μοντέλα «σωτήρων», τύπου «προσωπικοτήτων» ή «οικουμενικών κυβερνήσεων». Με όλα όμως να κατατείνουν στην κατεύθυνση της άμεσης προτεραιότητας πού δεν κρύβουν πως έχουν θέσει, για την εξυπηρέτηση των συνεταίρων τους διεθνών τοκογλύφων, ενώ στη συνέχεια έπεται η εκποίηση της κυριαρχίας του εθνοχώρου μας.
Το σύστημα αυτό, είναι και ξεδιάντροπο και αδίστακτο. Και ο μόνος τρόπος για να ανατραπεί, είναι η συσπείρωση του 70% του ελληνικού λαού γύρω από το Πατριωτικό Μέτωπο. Ενός Πατριωτικού, Παλλαϊκού, Δημοκρατικού Κινήματος, πέρα από ιδεοληψίες, αρχηγισμούς και μεσσιανισμούς, με κεντρικό στόχο να φέρουμε πάλι την Πατρίδα και τον Λαό μας, στην Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της Δημοκρατίας.
Ο καιρός της αναμέτρησης με το παλιό, το σάπιο και το διεφθαρμένο πλησιάζει. Ο Λαός που σε ποσοστό 70% του γύρισε την πλάτη στις πρόσφατες εκλογές, μπορεί να κάνει το θαύμα του. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά την ψήφο του, για να πάμε στην Ελλάδα που μας αξίζει, την Ελλάδα ευγενικό όραμα των παππούδων μας, φιλόξενο σπίτι των παιδιών μας. Και το Πατριωτικό Μέτωπο είναι έτοιμο για αυτόν τον αγώνα και δηλώνει παρόν.

pamet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: