Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο ληστής με τα μαύρα ή η ανεξαρτησία της υποκρισίας

Λαγός του Γιωργάκη χαρακτηρίστηκε ο Πάγκαλος μετά τις δηλώσεις για την αναδιάρθρωση του χρέους.

Αυτοί που έδωσαν αυτόν τον χαρακτηρισμό είναι σίγουρα προβοκάτορες ή ανίκανοι προπαγανδιστές. Λαγός ο Πάγκαλος;

Ούτε μεταλλαγμένος λαγός δεν μπορεί να είναι έτσι.

Βέβαια μετά τον σάλο έτρεξαν οι κυβερνητικοί να το μαζέψουν. Άλλα είπε, άλλα εννοούσε, τον παρεξηγήσατε κλπ...

Τώρα αν ολόκληρος αντιπρόεδρος δεν μπορεί να πει αυτό που εννοεί να το δει το θέμα η κυβέρνηση. Μετά τους παραπλανηθέντες και ηλίθιους υπουργούς της ΝΔ αποκτήσαμε και τον ανίκανο να εκφράσει σωστά την άποψη του αντιπρόεδρο.

Η ουσία είναι ότι όπως λέει και ο Ρουμπίνι, αργά ή γρήγορα θα κηρύξουμε πτώχευση. Τώρα ελεγχόμενη θα είναι, ανεξέλεγκτη θα είναι δεν ξέρω.

Και το κλίμα έχει ήδη ξεκινήσει να διαμορφώνεται. Και δεν νομίζω ότι το θέμα αφορά μόνο το δάνειο της τρόικας. Για αυτό το δάνειο δεν χρειάζεται τόσο μεγάλη προπαγάνδα.

Ο Γιωργάκης έτρεξε στον μαραθώνα, όπως θα έλεγε και ο ίδιος τον μαραθώνιο, ντυμένος με μαύρο κολλάν.

Απορώ πως και δεν τον συνέλαβαν. Είναι σίγουρα ο αρχηγός των ληστών με τα μαύρα.

Και το mp3 με το πορτοκαλί καλώδιο ήταν σίγουρα καμουφλαρισμένο τηλέφωνο για να είναι σε επικοινωνία με τους συναδέλφους του. Τους ληστές με τις γραβάτες.

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και τα διλλήματα πολλά: Σγουρός ή πτώχευση; Αποχή ή Δημαρά; Μαύρο ή γιαούρτι; Στραγγαλισμός ή τουφεκισμός; Χάος ή χάος; Κιθαρίστας ή ντράμερ;

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει την αποχή από τις εκλογές. Και αυτό όχι επειδή λείπει η εκπροσώπηση της Ντόρας. Όμως τα παπαγαλάκια της προπαγάνδας και τα συστημικά κόμματα θα μετατρέψουν την άρνηση των πολιτών και την οργή τους σε ένα ανύπαρκτο νούμερο.

Θα σταθούν στα πράσινα και μπλε

Συνεχεια:
http://mikrosfokion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: