Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ελληνικό κράτος και κόμματα διαλύουν το ελληνικό έθνος


Η ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό αποτελεί το θεμέλιο λίθο της Εθνοκτονίας μας.

Κλιμακώνονται και επιταχύνονται οι διαδικασίες της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού έθνους.
Το ελληνικό κράτος, τα ελληνικά κόμματα και τα ελληνικά ιερατεία της προπαγάνδας δεν ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ απλώς της διάλυση του ελληνικού έθους, αλλά και την προωθούν με υπερβάλλοντα ζήλο.
Αφού ΟΛΟΙ αγωνίστηκαν για την αλλοδαπή ΚΑΤΟΧΗ μας, αφού επικύρωσαν και τα νομικά εργαλεία της κατοχής μας (Ιθαγένεια και Καλλικράτης), τώρα προωθούν πρακτικά και τα «ιδεολογικά υλικά» (πνευματικά θεμέλια) της κατοχής μας, με πρώτο το μουσουλμανικό Τζαμί.
Η συνταγή είναι η γνωστή, αυτή που εφαρμόστηκε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας: Πρώτα τα Τζαμιά, μετά τα μουσουλμανικά πανεπιστήμια, μετά η μουσουλμανική αυτονομία και στο τέλος η ανεξαρτησία.
Η ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό αποτελεί το θεμέλιο λίθο της Εθνοκτονίας μας.
Οι στρατιές των εισαγόμενων λαθρομεταναστών, ο μουσουλμανικός φανατισμός και τα οργανωμένα και παρακρατικά καθοδηγούμενα «τάγματα» της μουσουλμανικής αγριότητας αποτελούν τα «πολιτικά υποκείμενα» στη διάλυση του ελληνικού έθνους, στην ισοπέδωση και το διαμελισμό της ελληνικής κοινωνίας.
ΚΑΙ γι’ αυτή τη νέα μουσουλμανική κατοχή, γι’ αυτή την επιστροφή στον εφιάλτη της νέας Μεσαιωνικής βαρβαρότητας ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν μιλάει κανένας, αλλά το αντίθετο: Όλα τα κόμματα, η κυβέρνηση, το κράτος, τα ΜΜΕ και η ηγεσία της εκκλησίας τη νομιμοποιούν και την προωθούν ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
Και μόνο αυτό αποδείχνει περίτρανα ότι όλο το καθεστώς είναι βαθιά και επιθετικά εναντίον του ελληνικού έθνους, αποτελεί γρανάζι της νεοταξικής μηχανής.
ΟΛΟΙ κόπτονται για την ανέγερση του Τεμένους στο Βοτανικό, στο όνομα της θρησκευτικής ελευθερίας και των «δικαιωμάτων»: Τα νέα αυτά ιδεολογήματα-ΟΧΗΜΑΤΑ διάλυσης των εθνών.
Τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, των εθνών και των λαών έγιναν και γίνονται στο όνομα της «ελευθερίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Και το δικτατορικό τέρας της πληροφορικής παραπληροφόρησης στο όνομα της «ελευθερίας της έκφρασης» ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ και πήρε τις σημερινές μοχθηρές μορφές.
Στο όνομα της «ελευθερίας» των λαθρομεταναστών και των «δικαιωμάτων» τους εγείρονται και τα τζαμιά, ισοπεδώνεται και διαλύεται η Ελλάδα, σκλαβώνεται ο ελληνικός λαό και γίνεται εξόριστος στο ίδιο του το σπίτι…

Στην εμπροσθοφυλακή αυτής της νέας ιμπεριαλιστικής υποδούλωσης, αυτού του εφιάλτη της Νέας Τάξης, είναι η πολύχρωμη «αριστερή» ηγεμονία.
ΤΩΡΑ κινητοποιούνται και οι χρυσές εφεδρείες αυτής της νεοταξικής «αριστεράς»: Τα «αριστερά» άλλοθι των συγκροτημάτων του Τύπου που εμφανιζόντουσαν και με «εθνικές» προβιές.
ΤΩΡΑ αυτά τα καθεστωτικά «αριστερά» άλλοθι «επιχειρηματολογούν» για την «ελευθερία» των Μουσουλμάνων και την ανέγερση των Τζαμιών, ιδιαίτερα οι κάλπικοι «αριστεροί» παράδες της «Ελευθεροτυπίας».
Δεν είναι τυχαία η «αλλαγή» της «Ε». Αποστράτευσε τους μισητούς στο λαό, τα κραγμένα ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ (τύπου «Ιών» και CIA) για να παίξουν πιο αποτελεσματικά το ρόλο τους τα άλλοθι της «πατριωτικής αριστεράς» (θα μιλήσουμε γι’ αυτή την απάτη προσεχώς)!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ηγεσία της Εκκλησίας…

Καιρός να αντιδράσει ο ελληνικός λαός και το Ορθόδοξη σώμα της Εκκλησίας γιατί σε λίγο, πράγματι, θα χρειαστούν εκ νέου τα «Κρυφά Σχολειά»…

Για τη «σιδερένια φτέρνα της σχεδιασμένης μουσουλμανικής κατοχής» διαβάστε και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: