Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ποιοι ρίχνουν νερό στο μύλο της "τρομοκρατίας";

Ξανά μανά στο ίδιο έργο θεατές!
Οι γνωστοί-άγνωστοι από εποχής 1975 και μετά εξακολουθούν να παραμένουν "γνωστοί-άγνωστοι" με οποιαδήποτε κυβέρνηση και μάλιστα στο ίδιο ακριβώς μέγεθος.Από πλευράς ηλικίας πάντα νεαροί και από πλευράς πλήθους πάντα γύρω στα 150 άτομα.Με κάθε ευκαιρία κάνουν άνω κάτω το κέντρο της πρωτεύουσας,
σπάνε,καίνε,καταστρέφουν ότι βρεθεί στο διάβα τους,προσάγονται στην Ασφάλεια....
ανακρίνονται και τις περισσότερες φορές αφήνονται ελεύθεροι χωρίς καν να δικαστούν.Αν δε πάνε κατηγορούμενοι απαλλάσσονται αφού γνωστοί "προοδευτικοί"-πολιτικοί προσέρχονται και μαρτυρούν για τις αγνές προθέσεις τους!
Αργότερα κάποιους τους ξανασυναντάμε ως μέλη "τρομοκρατικών" οργανώσεων και το γαϊτανάκι της παραπληροφόρησης και του αποπροσανατολισμού (έρχεται νόμος λαιμητόμος για τις ΔΕΚΟ) από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και του λαού πλέκεται σταθερά και χωρίς τέλος από τους ειδήμονες των 8.
Κάθε πόλη και γιάφκα,κάθε χωριό και τρομοκράτης,κάθε περιφέρεια και μια τουλάχιστον "τρομοκρατική" οργάνωση!Αν είχε η Ελλάδα τόσους επαναστάτες όχι Τρόικα δεν θα πάταγε αλλά θα είχαν ξεκουμπιστεί και οι γηγενείς-παραδοσιακοί δυνάστες μας.
Ξαφνικά ολόκληρη η χώρα βρέθηκε γεμάτη γιάφκες,κάθε είδους όπλα ταξιδεύουν ανεξέλεγκτα από πόλη σε πόλη και μάλιστα με το ΚΤΕΛ,
"απαλλοτριωμένα" αυτοκίνητα,κράνη,περούκες,κάρτες ανάληψης χρημάτων (πολύ χρήμα,να τα λεφτά που ήταν!!!) κι ένα σορό άλλα που επαγγελματίες σεναριογράφοι αδυνατούν να σκεφτούν.
Κι ως δια μαγείας όλα αυτά αποκαλύπτονται σε μία μέρα μέσα ή μάλλον σ' ένα βραδάκι!
Εκείνο που δεν αποκαλύπτεται και δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί ποτέ είναι το ποιος σκότωσε το Σωκράτη Γκιόλια,το Νεκτάριο Σάββα και το Γιώργο Βασιλάκη,όπως δεν έχουμε μάθει ακόμα μετά σχεδόν 30 χρόνια ποιος σκότωσε το Τζώρτζη Αθανασιάδη.
Οπως επίσης δεν θα μάθουμε ποτέ ποιος μηχανισμός δημιουργεί,συντηρεί και ελέγχει 36 ολόκληρα χρόνια τη βιομηχανία της "τρομοκρατίας" στη χώρα μας (το καλοκαίρι του 2004,με τους πανάκριβους Ολυμπιακούς αγώνες,πως και που είχαν εξαφανιστεί οι "τρομοκράτες";)!Γιατί στην ουσία περί παρασιτικής βιομηχανίας πρόκειται που τρέφεται από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.
Για σκεφθείτε αν ξαφνικά εκλείψει η "τρομοκρατία" πόσοι κλάδοι θα περάσουν στην ανεργία!
Από τα σαΐνια της Ενημέρωσης και τους μπράβους-σωματοφύλακες,
μέχρι την Αντιτρομοκρατική και τους ειδικούς αναλυτές της "τρομοκρατίας",ως και τους προμηθευτές σύγχρονων συστημάτων ηλεκτρονικής και συμβατικής παρακολούθησης.Χώρια που κάποιοι ευυπόληπτοι κύριοι δεν θα εισπράξουν την αποζημίωση ως θύματα "τρομοκρατικών" ενεργειών συν κάποιες επικηρύξεις τρομοκρατών.
Εμ,το άλλο;Χωρίς το μπαμπούλα της "τρομοκρατίας" που προκαλεί φόβο και ανασφάλεια στους πολίτες πως θα παίρνονται μέτρα καταστολής του λαϊκού κινήματος;
Κάποιοι συνεπώς έχουν συμφέρον να πέφτει νερό στο μύλο της εγχώριας "τρομοκρατίας"!Ποιοι;

http://zeidoron.blogspot.com/2010/12/blog-post_07.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: