Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΑΚΕ ΟΣΕ καταγγέλει...

Η ΔΑΚΕ – ΟΣΕ καταγγέλει την Κυβέρνηση των υποτελών δούλων του συστήματος, που στο όνομα δήθεν της «ανταγωνιστικότητας» και της ικανοποίησης των διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων, και με πρόσχημα την «οικονομική κρίση» ισοπεδώνουν τις εργασιακές σχέσεις ξεπερνώντας τον εργασιακό μεσαίωνα του ιδιωτικού τομέα, βυθίζουν τις τακτικές αποδοχές των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, με πιλότο τους σιδηροδρομικούς, μιας και προχωρούν μετά τη μείωση κατά 20% από αρχές του χρόνου, σε περαιτέρω μείωση μέχρι 50%.

Χωρίς κοστολόγηση παραχωρούν όλες τις δραστηριότητες του δημόσιου Σιδηροδρόμου στους κάθε λογής αεριτζήδες τάχα επενδυτές, ξεπληρώνοντας τα «γραμμάτια» που υπέγραψαν για να αναρριχηθούν στην εξουσία υφαρπάζοντας την ψήφο του Ελληνικού Λαού και....
καλύπτουν απόλυτα αυτούς που «έφαγαν» 10 δις € επενδύσεων χωρίς να ολοκληρωθεί κανένα έργο!!!
Οι κατ΄επάγγελμα ψεύτες που προωθούν τον κοινωνικό αυτοματισμό με την αμέριστη βοήθεια ορισμένων δημοσιογραφικών «παπαγαλίσκων» και με την άσκηση πολιτικής τρομοκρατίας γυμνώθηκαν μπροστά στην αλήθεια της αδιέξοδης πολιτικής τους.

Στο κανιβαλισμό του «σοσιαλιστ(ρ)ικού καθεστώτος» στην ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που ασκείται στον κόσμο της μισθωτής εργασίας, στους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό της χώρας και ωθώντας στην ανεργία και στην ανέχεια εκατομμύρια πολιτών, οι σιδηροδρομικοί αλλά και οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Μ. απαντούμε με δράση!!!

Δηλώνουμε ότι θα τιμήσουμε τις υπογραφές μας για τις Σ.Σ.Ε. από το 1989 έως σήμερα, και δεν θα ανεχθούμε μείωση των αποδοχών μας και επιστροφή των εργασιακών σχέσεων σε εργασιακό μεσαίωνα.



ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.

ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.





ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

1 σχόλιο:

kostas.53 είπε...

Nai mporo ! Eite etsi eite allios panta xoris itan (?). Kai oxi mono apo sidirodromo ...