Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Μετά τα κινητά η Ντόρα θα μοιράσει και το dvd της Βούλας Βαβάτση

Σινιέ κινητό και μειωμένο πάγιο εξασφαλίζει στα νέα μέλη της η Δημοκρατική Συμμαχία. Το νεοσύστατο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη επιθυμώντας να... φέρει πιο κοντά τους πολίτες και να συστρατευθούν σε αυτό, υπόσχεται για τα νέα μέλη του μειωμένες τιμές σε πακέτα συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μεγαλύτερη επιδότηση -από έναν απλό συνδρομητή- για την απόκτηση συσκευής τελευταίας τεχνολογίας, η οποία μπορεί να υποστηρίζει και χρήση του internet.
Η συγκεκριμένη προσφορά ξεκίνησε...
στις 11 Νοεμβρίου, δέκα μέρες πριν η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοινώσει την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα (21 Νοεμβρίου) και αρχικά ίσχυε για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ που είχε ανακοινώσει η πρώην υπουργός στις 12 Ιουλίου. Σήμερα, ισχύει και για τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη του νέου κόμματος.
Και προσφορές από ότι φαίνεται θα συνεχιστούν με κάθε εγγραφή στο νέο κόμμα αυτή την φορά με δώρο κασετίνα που θα περιέχει τρία cd με τις μεγάλες επιτυχίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου,Μαριάννας Ντούβλη και την μεγάλη επιτυχία next porn model με gust star τον μεγάλο Γκουσκούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: