Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο πράσινος μικρός «Βοναπάρτης» μαζί με τον Alexis Παπαχελά

Διαβάσαμε σε μερικά ιστολόγια τα εξής:
«Αλέκος Παπαδόπουλος: Επέρχεται κατάρρευση!...

"Η κυβέρνηση δεν έχει εγκαταλείψει τον ανατολίτικο λαϊκισμό" ...
Καταπέλτης. Σου κόβε την ανάσα. "Ποια κυβέρνηση θα σώσει; Θα καταστρέψει τα μεσαία και κατώτερα στρώματα για τα... οποία λέει ότι πάει να τα σώσει με το μνημόνιο".
Παρακολουθούσε άναυδος ο Παπαχελάς το χειμαρρώδη λόγο του. "Χρεωκοπήσαμε. Επέρχεται κατάρρευση. Είναι αστείο αυτό που λένε κάποιοι ότι είναι μπόρα και θα περάσει. Αμ δε θα περάσει!".
Και συνέχισε με τον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό. "Η κυβέρνηση δεν έχει εγκαταλείψει τον....ανατολίτικο λαϊκισμό, που υπήρχε χρόνια στο κράτος και βόλευε μικρά και μεγάλα συμφέροντα".

Ο Παπαδόπουλος είπε αλήθειες που τρομάζουν...(με πληροφορίες από το NONEWS)».


Θα προβούμε σε μερικές συνοπτικές παρατηρήσεις για να διακρίνουμε το τι κρύβεται πίσω από τέτοιες «αλήθειες»:
Πρώτη παρατήρηση

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους πλέον ακραιφνείς και «στυγνούς» νεοφιλελεύθερος του σημιτισμού: Ένας μικρός «Χίτλερ» του «εκσυγχρονισμού»!!!

Δεύτερη Παρατήρηση:

Πολύ όψιμα, δραματικά όψιμα και φανερά σκόπιμα έρχεται ο Παπαδόπουλος, να μας πει τις αλήθειες που σήμερα γνωρίζουν οι πάντες, διακινούν και οι «νταβάδες» ακόμα, και κυρίως αλήθειες που έχουν διατυπωθεί αναλυτικά και εξαντλητικά από την πρώτη ημέρα που επιβλήθηκε η δικτατορία της τρόικας.

Άπειρες είναι οι αναλύσεις για το αναπόφευκτο της χρεωκοπίας και της κατάρρευσης από το ΡΕΣΑΛΤΟ και από πολλούς άλλους.

Δεν κομίζει, λοιπόν, τίποτα νέο ο Παπαδόπουλος. Απλώς εμπορεύεται πολιτικά, τώρα που η κυβέρνηση καταρρέει, την κατάρρευσή της!!!

Τρίτη παρατήρηση:

Τέλος η συνέντευξη στον Παπαχελά (οι πάντες γνωρίζουν το τι σημαίνει Παπαχελάς), σηματοδοτεί πολλά, γι όσους ξέρουν να αποκωδικοποιούν τις «εικόνες» και τις πράξεις των «πολιτικών παινδιδιών»…

Και αυτό που σηματοδοτεί ΚΕΝΤΡΙΚΑ είναι τούτο: Ότι έχει δρομολογηθεί, από τις «μεγάλες δυνάμεις», η «απόσυρση» αυτής της κυβέρνησης και η ανάδειξη των «αρίστων» εφεδρειών!!!

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος, το εκλεκτό αυτό τέκνο της Νέας Τάξης, αποτελεί μία από τις «άριστες» εφεδρείες, η οποία μάλιστα διαθέτει το Λόγο, αλλά και το Ύφος των ισχυρών αφεντικών: Την ωμότητα και κυνικότητα του βοναπαρτισμού…

Ας μην τυφλωνόμαστε, συνεπώς, από τις «ωμές» και «καυτές» ρητορικές «αλήθειες» τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: