Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Ο φερόμενος ως "εκπρόσωπος των αγανακτισμένων", υποστηρίζει τις περικοπές μισθών και επιδομάτων...

Με μια απλή έρευνα διαπιστώσαμε ότι ο κ. Η. Σεφέρογλου ("εκπρόσωπος των αγανακτισμένων") αρθρογραφεί στο site της κ. Έλλης Στάη "EllisPoint".
Mάλιστα το Ellispoint, έχει φιλοξενήσει 6 τουλάχιστον άρθρα του.
Δείτε τι υποστηρίζει σε άρθρο του ο κ. Σεφέρογλου...


Αντί λοιπόν για την ανάπτυξη που χρειαζόμαστε, ασχολούμαστε με το αν τα φαρμακεία θα ανοίγουν το Σάββατο, ή αν τα καταστήματα θα ανοίγουν μία ή δύο Κυριακές το χρόνο. Ναι - ναι ξέρω μιλάω ενάντια στα συμφέροντα μας υποστηρίζοντας τις περικοπές μισθών και επιδομάτων. Αν το κράτος όμως αρχίσει να δουλεύει όπως τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη, αν υπάρξει πραγματική «δωρεάν παιδεία» χωρίς φροντιστήρια και πραγματική «δωρεάν υγεία» χωρίς φακελάκια ώστε να μην αναγκάζονται οι πολίτες της χώρας μας να πληρώνουν τα διπλάσια απ αυτούς των υπόλοιπων κρατών μελών κερδισμένοι δε θα είμαστε; Ε νομίζω πως αυτό είναι πολύ πιο ουσιαστική διεκδίκηση απ το να πολεμάμε να μην κοπούν τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/06/blog-post_8887.html

1 σχόλιο:

NewNeuromancer είπε...

Αν ο Σεφέρογλου λειτουργεί ως ΠΑΣΟΚ(-ος) και διατείνεται ότι αυτή του η στάση εκφράζει όλους τους "Αγανακτισμένους", να πάει από εκεί που ήρθε. Θα είμαστε 100.000-1, 200.000-1, 500.000-1 κτλ.

Η αγανάκτιση δεν έχει κομματική σφραγίδα!

Τα ΜΜΕ έχουν αρχίσει το σχέδιο της αποδόμησης, τις σύγχυσης και του διχασμού. Οι ιστολόγοι τι κάνουν; Θα πέσουν κι αυτοί στην παγίδα; Θα την πατήσουν σαν άβγαλτα μαθητούδια; Είστε – είμαστε μέσα στον κόσμο. Δεν παρακολουθούμε τις εξελίξεις από τα στούντιο και τις εφημερίδες. Γράψτε γι' αυτά που βλέπετε οι ίδιοι. Μην περιγράφετε την «πραγματικότητα» των ΜΜΕ.

Οι bloggers, πρέπει να ενισχύσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ, να ενισχύσουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που έχει ξυπνήσει.

Σημείωση: Αυτά που γράφω εδώ, δεν αφορούν το citypress-gr. Αφορούν πρώτα εμένα και μετά εκείνους που ανεπίγνωστα γίνονται τα βαποράκια της «πρέζας» των ΜΜΕ