Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Κίνηση Μίκη: Για τη διάσωση του καθεστώτος και της νεοταξικής «νομιμότητας»


Αν και έχουμε αποκαλύψει και αναλύσει πολύπλευρα την καθεστωτική απάτη της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών» και την πανσπερμία των «φωτοδοτών» της, θα επανέλθουμε ξανά, πάνω σε κάποια πολύ κραυγαλέα χαρακτηριστικά, τα οποία τονίζονται στις ομιλίες του Μίκη και αναπαράγονται από τους «φωτοδότες».
Τα πομπώδη αντικυβερνητικά συνθήματα, οι «πατριωτικές» μεταμφιέσεις και οι λαϊκίστικες ρητορείες δεν στέκονται ικανά να επικαλύψουν και να αποκρύψουν τη βαθιά καθεστωτική φιλοσοφία της Κίνησης αυτής και την παγκοσμοιοποιημένη (νεοταξική) λογική της.
Ο καθεστωτικός φιλοσοφικός (ιδεολογικός) και πολιτικός άξονας αποκρυστάλλωσης των «θέσεων» και αιχμής είναι: Η «συνταγματική νομιμότητα»!!!

Ο Μίκης και οι πολύχρωμοι «φωτοδότες» μας λένε: .....
«Σήμερα ασκείται εξουσία εκτός συντάγματος, εκτός ευρωπαϊκής νομιμότητας, εκτός διεθνούς νομιμότητας»!!!

Κατέβηκε και ο «φιλόσοφος» του Αλαφούζου, ο Γιανναράς, στην Πλατεία των αγανακτισμένων, σε μια στημένη παράσταση, να μας πει ότι η Πλατεία των «αγανακτισμένων» πρέπει να βγάλει, ως κεντρικό αίτημα: «Συντακτική Συνέλευση, καινούργιο Σύνταγμα».

Δείτε εδώ την παράσταση Γιανναρά:
http://amethystosbooks.blogspot.com/2011/06/blog-post_1329.html

Όλοι οι πολύχρωμοι ακαδημαϊκοί και μαϊντανοί των ΜΜΕ αρχίζουν να «σκούζουν» για «Συντακτική Συνέλευση και καινούργιο Σύνταγμα», για «συνταγματική ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ»!!!

Παραλείπουν βεβαίως, δολίως και σκοπίμως, να μας πούν το τι σημαίνει «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ», ποιοι την ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ και ΘΩΡΑΚΑΣ ποίων συμφερόντων είναι.

Η «νομιμότητα» δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η βία του καθεστώτος, ανυψωμένη σε επιτακτικό και απόλυτο κανόνα.Δεν θα αναλύσουμε, εδώ, αυτή την ιδεολογική απάτη της «νομιμότητας».

Το έχουμε αναλύσει διεξοδικά στο άρθρο:
«Η νομιμότητα» της Νέας Τάξης»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4715

Θα περιοριστούμε στο κραυγαλέο σόφισμα του νεοταξικού ολοκληρωτισμού της «νομιμότητας» των λόγων του Μίκη και των «φωτοδοτών»:
«Σήμερα ασκείται εξουσία εκτός συντάγματος, εκτός ευρωπαϊκής νομιμότητας, εκτός διεθνούς νομιμότητας»!!!


Σύνθετο σόφισμα πολλαπλής απάτης:

Η εξουσία εκτός ελληνικού συντάγματος είναι η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ της ΕΕ και του διεθνούς ιμπεριαλισμού.

Είναι η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ της Συνθήκης του Μάαστριχ και του Ευρωσυντάγματος, η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ του Ευρώ και των διεθνών αγορών, η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ της παγκοσμιοποίησης!!!!!

Αυτή η «νομιμότητα» αποτελεί τη μήτρα της καταλήστευσης του ελληνικού λαού, του ξεπουλήματος της Ελλάδας, της οικονομικής ΚΑΤΟΧΗΣ, αλλά και της ΚΑΤΟΧΗΣ μας από τα στίφη των λαθρομεταναστών (η νομιμότητα των «ανοικτών συνόρων»).

Αυτή η «νομιμότητα» της παγκοσμιοποίησης και των μηχανισμών της (Νέα Τάξη), αυτή η «νομιμότητα» που όλοι αυτοί που ΣΤΗΡΙΞΑΝ επί δεκαετίες (ιδιαίτερα στα χρόνια της «εκσυγχρονιστικής λαίλαπας και ως κομπάρσοι του Μητσοτάκη) είναι που επέβαλε και τη «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» των Μνημονίων και της τρόικας.

Η παραβίαση του ελληνικού Συντάγματος και η ανάγκη για ένα νέο ΣΥΝΤΑΓΜΑ καθορίζεται και επιβάλλεται από την Ευρωπαϊκή και διεθνή «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης…

Το να μιλάς λοιπόν για «αντισυνταγματικό» Μνημόνιο και να έχεις στηρίξει όλα τα χρόνια τις δυνάμεις της διεθνούς και ευρωπαϊκής «νομιμότητας», είναι το λιγότερο αστείο.

Είναι κομπάζουσα ΑΠΑΤΗ. Ακριβώς γιατί η Οικονομία, η Λογική και η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ της παγκοσμιοποίησης και των οργάνων τους (η ευρωπαϊκή και διεθνής «νομιμότητα του ιμπεριαλισμού και των νόμων του), ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ που καταλύουν τα έθνη, τα εθνικά κοινοβούλια και τα εθνικά Συντάγματα…

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ που λεηλάτησαν τον ελληνικό λαό, που ξεπούλησαν και συνεχίζουν να ιδιωτικοποιούν την Ελλάδα, είναι αυτά που ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ και ΑΠΟΤΕΦΡΩΝΟΥΝ κάθε κοινωνικό, εθνικό και πολιτικό ιστό της ελληνικής κοινωνίας…

Και πολύ-πολύ συγκεκριμένα είναι το ενιαίο νόμισμα του Ευρώ (η νομισματική ΒΙΑ της ευρωπαϊκής και διεθνούς «νομιμότητας») που οδήγησε την Ελλάδα στη σημερινή δικτατορία της τρόικας, σαν πρόβατο επί σφαγή, πάνω στο οποίο κερδοσκοπούν αγρίως ΟΛΟΙ οι «νόμιμοι» παίχτες των εγχώριων και διεθνών αρπακτικών, όλα τα «συνδικάτα» των μαφιών της καπιταλιστικής αγοράς και του χρήματος: Η «ποίηση» της «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ» του συστήματος και των καθεστωτικών οργάνων του…

Για ποια, λοιπόν «ευρωπαϊκή και διεθνή νομιμότητα» μας μιλάει ο Μίκης και οι πολύχρωμες καθεστωτικές παρέες των «φωτοδοτών» του;Μήπως μας μιλούν για τη «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» ενός ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Παγκόσμιας Διακυβέρνησης;

Αυτό που ο Γιωργάκης το λέει ΑΝΟΙΚΤΑ η «Κίνηση των Ανεξάρτητων Πολιτών» και οι «φιλόσοφοι» των «νταβάδων» (τύπου Κασιμάτη, Γιανναρά, Μπέη και CIA) το ντύνουν με «πατριωτικά» και «αντικαθεστωτικά» χρώματα, με το λίπος της «δημοκρατικής» φλυαρίας και λαϊκίστικης ρητορείας…

Θα συνεχίσουμε γιατί είναι πολλά τα άκρως καθεστωτικά και νεοταξικά μαργαριτάρια από τις ομιλίες του Μίκη και όλων των οικότροφων «διανοουμένων» της «φωτοχυσίας»…

1 σχόλιο:

simatis είπε...

Αλήθεια ε, η νομισματική ΒΙΑ
της ευρωπαϊκής και διεθνούς «νομιμότητας» οδήγησε την Ελλάδα στη σημερινή δικτατορία της τρόικας και οχι ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και το ΠΑΣΟΚ που υπεγραψε παράνομα νύχτα σαν τον κλέφτη.
Εσύ υπηρετείς αυτήν την νομιμότητα χτυπώντας και μηδενίζοντας κάθε αντίθετη φωνή στο σύστημα.
Μία μέρα του ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ είναι 10 χρόνια δικά σου.