Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Το άκρον άωτον της υποκρισίας η επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη


 Ήρθε στο e-mail μας η επιστολή του βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων,με την οποία τον ενημερώνει:πρώτον "Παραιτούμαι όλων των απολαβών που συνδέονται με την συμμετοχή μου σε διαρκείς και ειδικές επιτροπές της Βουλής" και δεύτερον...."Επιστρέφω στο Κοινοβούλιο το βουλευτικό μου αυτοκίνητο και παραιτούμαι από οποιαδήποτε αξίωση να προμηθευτώ καινούργιο βουλευτικό αυτοκίνητο όταν λήξουν οι τρέχουσες μισθώσεις τον ερχόμενο Σεπτέμβριο"!

Η επιστολή εστάλη από κάποιον κύριο Ν.Α. με το εξής συνοδευτικό κείμενο: "Σας στέλνω προς δημοσίευση την επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Πρόεδρο της Βουλής με την οποία γίνεται ο πρώτος Βουλευτής που κάνει πράξη τα λόγια του και παραιτείται από όλες τις απολαβές από τις ειδικές επιτροπές της Βουλής και του βουλευτικού του αυτοκινήτου. Κίνηση αξιέπαινη που έπρεπε όλοι οι βουλευτές μας να κάνουν από τη στιγμή που οι ίδιοι ζητάνε μεγάλες θυσίες από τον απλό κόσμο".

Αγαπητέ φίλε δεν γνωρίζουμε αν είστε γραφείο τύπου του κυρίου Μητσοτάκη ή απλός ψηφοφόρος του που τον θαυμάζετε μέχρι του σημείου να θεωρείτε αξιέπαινη μια υποκριτική πράξη,η οποία έγινε για καθαρά επικοινωνιακούς και μόνο λόγους.Μιλάμε για το άκρον άωτον της υποκρισίας!

Αν πραγματικά ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης συναισθάνονταν την τραγική κατάσταση της χώρας και του λαού και τις δικές του ατομικές αλλά και οικογενειακές ευθύνες,αφού μπαμπάς και αδερφή διαχειρίζονταν για χρόνια τις τύχες της χώρας μας,δεν θα περίμενε την 8η Ιουνίου του 2011 για να ζητήσει την περιστολή των Βουλευτικών προνομίων.Θα το έκανε τουλάχιστον από πέρσι όταν επιβλήθηκαν τα πρώτα αντιλαϊκά μέτρα.
Επίσης θα μπορούσε από πέρσι να ζητήσει την περικοπή των Βουλευτικών μισθών με ανώτατο όριο συνολικής αποζημίωσης τις 5.000 ευρώ και κανένα άλλο προνόμιο.
Αντί αυτού θυμήθηκε τώρα που μυρίζουν εκλογές στον ορίζοντα να παραιτηθεί των απολαβών του μόνο από τη συμμετοχή του στις επιτροπές της Βουλής.

Τώρα για το αυτοκίνητο!Μιλάμε για την υποκρισία,της υποκρισίας,ω υποκρισία!
Ο καθένας γνωρίζει πως τα βουλευτικά αυτοκίνητα είναι αγορασμένα με  leasing που τελειώνει στο τέλος του Σεπτέμβρη,οπότε έτσι κι αλλιώς θα επιστρέφονταν!Και γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Μητσοτάκης ότι τα χρήματα που αναλογούν στους δυο μήνες που απομένουν θα καταβληθούν είτε κινείται το αυτοκίνητό του είτε όχι!Αρα τζάμπα μάγκας,που λέει και κάποιος του ΠΑΣΟΚ.

Μην παίζετε λοιπόν με τον Ελληνικό λαό και μη τον θεωρείτε χαϊβάνι!Δεν τσιμπάει πια με τα "φακιρικά" σας κόλπα,που ούτε τα μικρά παιδιά δεν πείθουν.
Ακόμα και σ' αυτή την μπαγαποντιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ούτε ο πρώτος,ούτε ο μόνος.
Παρόμοια επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής έστειλε και η βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ Χαρά Κεφαλίδου,την οποία δεν γνωρίζουμε και υποθέτουμε ότι προέβη σ' αυτή την πράξη μάλλον από άγνοια παρά από υστεροβουλία.
Παρεμπιπτόντως αγαπητέ Κυριάκο Μητσοτάκη για τις τέσσερις (4) συντάξεις του μπαμπά ούτε  κουβέντα!
 
 
@@@ citypress-gr  Πολύ εύστοχη η παρατήρηση του zeidoron η επιστολή εστάλη σχεδόν παντού....όντως πρόκειται για το άκρον άωτον της υποκρισίας,πώς οι πολιτικοί την πατάνε από την κουτοπονηριά τους...χαχαχαχαχαχα...και εις άλλα με υγεία κε Κυριάκο μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: