Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Δεν υπάρχει κυβέρνηση..Ξένες τράπεζες αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς !!

Ξένες τράπεζες θα συναντηθούν για να καταλήξουν σε σχέδιο ενίσχυσης της Ελλάδας !!!

Σύμφωνα με το Reuters..
Διεθνείς τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες θα συνεδριάσoυν σήμερα Τετάρτη, για να καταλήξουν σε ένα σχέδιο για την συμβολή του ιδιωτικού τομέα στην προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας, καθώς αυξάνονται οι φόβοι ότι η πρόταση θα εκτροχιαστεί. 
Το Institute of International Finance (IIF), είπε ότι θα προεδρεύσει της συνεδρίασης του ιδιωτικού τομέα πιστωτών. 
(Σας θυμίζουμε στις 23/6/2011 είχαμε Συνάντηση του γενικού διευθυντή του IIF με τον Γ. Παπανδρέου . Κάντε κλικ στην φωτο αριστερά) 
Το Institute of International Finance (IIF), χρειάζεται
να επιλύσει το πώς μια συμφωνία μπορεί να ξεπεράσει τους οργανισμούς αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, χωρίς να υπάρξει χρεοκοπία, και πως οι λογιστές θα ασχοληθούν με το θέμα. Πολλή δουλειά απομένει να γίνει μιας και η σημερινή συνάντηση δεν θα είναι καθοριστική, αναφέρουν αρκετές πηγές.
"Είναι μια διαδικασία". Ο νέος Γάλλος υπουργός Οικονομικών δήλωσε σήμερα ότι θα χρειαστούν εβδομάδες, στη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι περίπλοκο. Δεν μπορεί να διευθετηθεί το θέμα μέσα σε μια νύχτα», δήλωσε γαλλική πηγή ιδιωτικού τομέα που συμμετέχει στις συνομιλίες. 
Είπε ότι είναι απίθανο να υπάρξει "ένα ενιαίο σχεδιο που ταιριάζει σε όλες τις λύσεις", αλλά μάλλον πολλές επιλογές, λόγω του αριθμού των διαφόρων εμπλεκόμενων ομολογιούχων και των ενδιαφερομένων μερών. 
"Το θέμα είναι τόσο περίπλοκο που χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο», πρόσθεσε πηγή  από γερμανικό τραπεζικό κλάδο ..

Y.Γ
Έχει εξουσιοδοτήσει κανένας το Institute of International Finance, να εκπροσωπεί την Ελληνική κυβέρνηση;
'Eχουμε υπογράψει καμιά συμφωνία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: